Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik stílus jön be nektek a visszahúzódó csendes, vagy a fecsegő, csacsogó, magukat exponáló csajok?
egy társaságban melyik típus kelti fel jobban az érdeklődéseteket és miért?
Én nem tudok beszélgetni akármiről, akárkivel, akármikor, csak tudományos baromságokról, arról ami érdekel, ezért általában csöndben maradok, mert nem untatom ezzel barátaimat. ezért így társaságban nehezen oldódom fel, a nagy dumámmal a fiúk figyelmét sem tudom felkelteni, mert ahogyan észrevettem a fecsegő csajokat szeretik... ráadásul nem kérem el mindenkitől a piás poharát, hogy igyak belőle... szóval szerintem olyan megközelíthetetlennek látnak... MIt tegyek, mit változtassak? és melyik típusú lány tetszik?
Nem ez számít - fogjon meg kívülről - utána a jobban megismerem legyen benne még több olyan dolog ami megfog, és kitartásra buzdít, hogy meghódítsam :)
22F
nekem nagyon szimpatikus vagy
merre laksz?
hány éves vagy?
Budapest
8.Ker
30/F
Privibe add meg a telód.
a csendes visszahúzódó :D hogy miért ? 1000 oka van :D
ne változtass semmibe szerintem :)
Igazából a legjobban azt, ha önmagadat adod.
Lycaon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!