Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van a húga! Mit csináljak?
Lefeküdtem a barátnőm húgával! Velem szakított a húgát meg elküldte otthonról!(ketten laknak az ő lakásán)
Nem az a baj , hogy velem szakított hanem, hogy most itt van a húga mert máshová nem tudott menni!
Most mit csináljak én már most egy nap alatt agybajt kaptam a nyavalygásától! Hogy békítsem meg őket?
Köszönöm a értelmes válaszokat!
Hál istennek aludt egy kicsit!
Szerintem itt marad nem tudok mit csinálni vele a nővére szóba se áll vele a szülei vidéken máshova meg nem tud menni! Van néhán barátom de mind fiú oda nem szívesen vinném!
Hadd sírjon, majd elfárad!
Meg aztán erősödik a tüdeje.
Megszoptatod, megbüfizteted, aztán alszik.
Ismerek ilyen testvéreket. 60 felett van a két nő, és 40+ éve nem állnak szóba. Családi rendezvényre is csak az egyiket hívják, mert egy légtérben nem tudnak meglenni.
Hát remélem itt nem lessz ilyen komoly és kibékülnek!
Mert ugye mondtam, hogy már nem is voltunk szinte eggyütt akkor is azért mentem oda, hogy beszéljek vele de ő nem volt otthon a húga meg igen sajnos!
Nem lesz komoly?
Ha a testvérem összekúrt volna az akkori párommal, akkor számomra ott megszűnik embernek létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!