Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt van a húga! Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt van a húga! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátnőm húgával! Velem szakított a húgát meg elküldte otthonról!(ketten laknak az ő lakásán)

Nem az a baj , hogy velem szakított hanem, hogy most itt van a húga mert máshová nem tudott menni!

Most mit csináljak én már most egy nap alatt agybajt kaptam a nyavalygásától! Hogy békítsem meg őket?

2018. júl. 8. 23:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%
Kopj fel es alljatok ala mindketten
2018. júl. 9. 07:13
 22/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a értelmes válaszokat!

Hál istennek aludt egy kicsit!

Szerintem itt marad nem tudok mit csinálni vele a nővére szóba se áll vele a szülei vidéken máshova meg nem tud menni! Van néhán barátom de mind fiú oda nem szívesen vinném!

2018. júl. 9. 07:46
 23/37 anonim ***** válasza:
83%

Hadd sírjon, majd elfárad!

Meg aztán erősödik a tüdeje.

2018. júl. 9. 09:10
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Megszoptatod, megbüfizteted, aztán alszik.

Ismerek ilyen testvéreket. 60 felett van a két nő, és 40+ éve nem állnak szóba. Családi rendezvényre is csak az egyiket hívják, mert egy légtérben nem tudnak meglenni.

2018. júl. 9. 09:34
 25/37 A kérdező kommentje:

Hát remélem itt nem lessz ilyen komoly és kibékülnek!

Mert ugye mondtam, hogy már nem is voltunk szinte eggyütt akkor is azért mentem oda, hogy beszéljek vele de ő nem volt otthon a húga meg igen sajnos!

2018. júl. 9. 10:06
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld mekkora szarban lennél most,ha csak az apja van otthon...haha
2018. júl. 10. 04:40
 27/37 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ha majd egyszer kibékültök mind hárman akkor ugyeskegy azon hogy ösze hozz egy hármast hugi, te, meg a nővére. Hidel felejthetetlen lenne :D
2018. júl. 10. 05:00
 28/37 anonim ***** válasza:
85%

Nem lesz komoly?

Ha a testvérem összekúrt volna az akkori párommal, akkor számomra ott megszűnik embernek létezni.

2018. júl. 10. 17:19
 29/37 anonim ***** válasza:
86%
Megérdemli a hugica, remélem a nővére sose bocsájt meg neki. Te is megérdemled a hisztikirálynőt...
2018. júl. 11. 08:27
 30/37 A kérdező kommentje:
Még mindig nem beszél vele! Nem tudom mi lessz mert nem engedi, hogy a szüleinek elmondjam, így meg nem lessz semmi de én meg nem tudom őt is eltartani!
2018. júl. 11. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!