Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a húga féltékeny rám?
Figyelt kérdés
Azt érzékelem, mintha féltékeny lenne rám. Előfordult már valakivel ilyen?2018. febr. 8. 23:01
1/4 A kérdező kommentje:
Barátom húgáról lenne szó.
2018. febr. 8. 23:02
2/4 anonim válasza:
Esélyes.
Egy húgnak az idősebb fiú testvére mindig nagyon fontos, felnéz rá és imádja.
Tapasztalatból mondom, nekem is van bátyám és ugyanígy vagyok vele, csak a féltékenység kimarad, mert én abból már kinőttem.
Hány éves a húga?
3/4 anonim válasza:
Nem csak létezik, de nem is annyira egyedi.
4/4 anonim válasza:
Naná, hogy létezik. Majdnem olyan mérgező tud lenni, mint mikor az anyós féltékenykedik a menyére. Nem egyedi eset, hogy a lánytesó úgy érzi, hogy a barátnő "elveszi tőle" a bátyját. Ha nem egy buta liba akkor ezt képes feldolgozni, hogy már nem ő az első. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy az ember szarja le a testvérét vagy hogy nem szereti már annyira, csak más a prioritás. Ha valami jó /vagy rossz történik nem őt hívja fel először, nem vele megy kettesben ide oda stb. Azért ezt tudni kell feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!