Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szerető (aki a házas fél) lehet féltékeny?
Figyelt kérdés
Milyen jogon??? Ez valami birtoklást jelent ugye?2018. jan. 24. 18:52
2/7 anonim válasza:
A féltékenyslg önzés, valahol birtokolni szeretnénk a másikat. Ez lehet akár szeretői státuszban is, bár fölösleges, mert annak nem arról kellene szólnia.
Ha szeretői viszonyról beszélünk az szexről és minimális érzelemről, bizalomról szól.
Csak akkor van értelme ha élvezi mindkét fél, és erre vágyik, nem többre.
Ha az egyik fél ettől többet szeretne, féltékenykedik, már nincs értelme az egésznek.
3/7 Lifeishard válasza:
Ahogy előző is írja.
"Joga" van, csak alapja nincs.
Többet akar.
Fejezd be.
4/7 A kérdező kommentje:
De hát házas, mit akarna többet?
2018. jan. 24. 20:05
6/7 anonim válasza:
Igen, szokott féltékeny lenni, függetlenül attól, hogy képtelenség maga az egész dolog. De érezhet ilyet.Semmi alapja hozzá. Éreztem ilyet, de úgy kussoltam róla, ahogy kellett, úgy is épp eléggé szégyelltem magam a helyzetem miatt, nemhogy még előadjam a féltékenyt.
7/7 anonim válasza:
Birtoklási vágy,ilyen helyzetben nevetséges.Én is ki fogom dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!