Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utál ok nélkül a barátom huga?
Nem hiszem... Mennyi idős? Ha ilyen 20 körül vagy attól lefelé, akkor felfoghatja ezt trónfosztásnak is, vagy illetéktelen behatolásnak...
Az én párom tesója is ilyen volt... Nagyon szoros a kapcsolatuk, a leányzó ráadásul elég zárkózott, így a bátyja a legközelebbi ember az életében, egyúttal az egyik legjobb barátja is. Mikor mi összejöttünk, kevesebbet volt nyilván vele, én lettem az első helyen és ő ezt eléggé zokon vette. Meg azt is, hogy van náluk egy vendég (pedig nem jártam a nyakukra). Kellett idő és nekem is kellett dolgoznom rajta, amíg elfogadta ezeket a dolgokat... Ő akkor 17 volt.
Közös programokat is szerveztük hármasban, mindig úgy mentünk, mint 3 barát, hogy ne érezze magát gyertyatartónak, eleinte vittem neki kis ékszert, nem "békülésként", hanem csak úgy, mondtam, hogy megtetszett és rá gondoltam, meg beszélgettem vele, mikor náluk voltam... Aztán ahogy jobban megismert és látta, hogy vele is foglalkozom és nem csak a bátyját foglalom le és "sajátítom ki", elfogadott. :) Sokszor az, ha nem teszel semmit, bőven elég a morcizásra. Belegondolva, én is így hisztiztem, mikor a nővérem összejött a párjával. A srác le sem szart, ha ott volt nálunk, csak egymással voltak elfoglalva és totál úgy éreztem, hogy ellopták a tesómat. :D
Had meséljek egy történetet. Exem késői becsúszott gyerek. Volt neki egy bátyja,aki kamionozott,de emelet maszekban kőművesekedett, ennek a pasinak 2 fia és egy lánya. Volt egy kia kisteratújuk munkásnak és egy opel zafira családinak. Nem nagy korkülönbség volt a 3gyerek közt. A gyerekek anyukája eléggé engedékeny volt, gondolhatjátok volt pénzük bőven a gyerekek el voltak kényeztetve.
LÉNYEG!
A lány a kisebbik fiúval olyan képeket tett fel,mintha együtt lennének,pózolgatott mellette. A két fiúval "lopatta" el az zafirát (csak a kiával járhattak volna) amikor elkapta a lányt a bulizhatnék,röviden kihasználta a két fiút főleg a kisebbet. A barátnőiket is ő határozta meg kik lehetnek,de leginkább elmart ő is mindenkit.
Nem mindig a féltékenység vagy a trónfosztás áll a dolog mögött.
Lehet, úgy viselkedsz a pároddal, hogy tudja nálad jobbat is találhat.
Tesóm néhány barátnőit én is utáltam, mert némelyik csak kihasználta, vagy állandóan hazudoztak, mivel a tesóm szerelmes volt ezeket nem is látta.
Barátnőm a bátyja barátnőjét azért nem szívleli, mert egy hárpia a lány, ugráltatja a barátját, ha nem abba a pohárba viszi a vizet a lánynak akkor kiakad stb., néha úgy beszél vele mintha most rángatta volna elő a s..ggéből. Persze a barátnőmet ez idegesíti, de nem szól bele a kapcsolatukba, de érzékelhető a feszültség a lány miatt.
Először gondolkozz el magadon, te hogy viselkedsz a pároddal, ha úgy gondolod nincs olyan dolog amin a testvére ezen a véleményen legyen akkor próbálj meg vele közös programokat szervezni, hátha sikerül téged megismernie és más véleményen lesz veled kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!