Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem alszom jól a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem alszom jól a barátom nélkül. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeptember óta alapból vannak alvászavaraim, másfél hónap alatt 3x fordult elő, hogy semmit nem aludtam az éjjel, de ez is akkor volt amikor együttalvás után először nem aludtam a barátommal. Hétvégéken mindig együtt alszunk, aztán hétfőn meg hulla vagyok, mert egész éjszaka ott a hiányérzet meg fura a barátom nélkül aludni. Kicsit több mint 2 éve vagyunk együtt és kb másfél éve alszunk együtt hétvégente, de idén szeptemberben tapasztaltam, hogy amikor nincs velem akkor rosszul alszok, vagy egyáltalán nem is alszok és ez suli mellett nagyon megterhelő tud lenni. Ő egyetemista és hétköznapokon nagyon távol vagyunk egymástól, úgyhogy nem tehetjük meg azt, hogy este átugrik, együtt alszunk aztán reggel megyünk suliba. Nem tudom mit tegyek, szinte minden hétfőn használhatatlan vagyok, meg már előre félek a vasárnap estéktől, hogy megint nem alszok semmit, de közben meg ahogy telnek a napok, kicsit megszokom, hogy most egyedül alszok, és akkor néha még az is előfordul, hogy átalszom az éjszakát, de aztán megint jön a hétvége, és újra tapasztalom, hogy a barátom mellett mennyire jól alszok (most hétvégén pl szombat és vasárnap reggel is fél 10-kor keltünk, szerintem nyár óta nem tudtam ilyen sokáig aludni). Mit kezdjek ezzel? :( Próbálok levendula teát inni minden este, meg már fél kilenckor ágyban vagyok, de úgy vagyok, hogy ha éjfélig nem tudok elaludni, akkor utána nem alszom egész éjjel...

2016. okt. 23. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én alapból jobban alszom úgy,ha ölelgetek közben egy párnát,valahogy kényelmesebb,pedig nincs bnőm :D :( 21f
2016. okt. 23. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vok,azóta mi a helyzet?Te is egyetemista vagy már?

Amúgy apámnak a stressz miatt voltak alvási nehézségei,de alváshormont szed az talán segít,persze a legjobb ha minden nap ugyanakkor fekszel le s kelsz fel

2017. febr. 9. 13:39
 3/3 anonim válasza:
Szia! Azóta sikerült megoldani a problémát? Én is pont ebben a helyzetben vagyok jelenleg :(
2022. jan. 5. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!