Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van haver barátom akinél ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van haver barátom akinél ott fogok aludni. A meleg miatt bugyi nélkül egy hálóingben alszom. Zavarba jön miatta?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok szégyenlös és nem akarok tőle többet. Őt zavarná? Ti hogy reagálnátok? 15/L
2013. aug. 20. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
-.- Drágám, ha nem akarsz tőle semmit, no meg... amúgy is... ellenkező neműnél vegyél már föl alsóneműt! Nem fogsz megsülni, én garantálom neked!
2013. aug. 20. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Ne takarózz be, és húzz alsóneműt, pici lány.
2013. aug. 20. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó duma...

MAjd amikor este ráveted magad a farkára, akkor is lesz valami védekező duma?

Mondjuk hogy ő kezdeményezett?

2013. aug. 20. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
sztem azért bugyit vegyél fel:)
2013. aug. 20. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
mar augusztus van, 15 fok ejszaka, nincs meleg..
2013. aug. 20. 16:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az, hogy egy haver barátnál alszol, már eleve félreérthető.(neki is) ha ez után meglátnám, hogy bugyi nélkül alszol, akkor könnyen lehet, hogy elvennéd vele az eszem (már este, amikor kiderül, hogy csak hálóing van rajtad. Ezen az alapon miért nem hívod be, amikor fürdesz? vagy miért nem alszol teljesen meztelenül, az is kényelmes...

Visszatérve, zavarni biztos nem zavarja, csak elég komoly kezdeményezés. Javasolt még boxer, kényelmesebb, mint a bugyi...

És gondolj bele, hogy biztos, hogy ő is csak haverként gondol rád? Hogyhogy nála alszol, mivel hívott át?

2013. aug. 20. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Óvszert vigyél. Ha nem homokos a srác, akkor tuti hogy nem zavarba jön hanem inkább izgalomba. Ha nem vagy ronda akkor dugni fogtok.
2013. aug. 20. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
a hálóing nem meleg, de a bugyi már igen?xD kicsit átlátszó vagy.:P
2013. aug. 20. 17:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Itt igazából a bugyi kényelmetlenséggéről van szó. Amúgy látuk már egymást ott véletlenül.
2013. aug. 20. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt úgy fogja értelmezni, hogy le akarsz feküdni vele.
2013. aug. 20. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!