Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/10 anonim válasza:
Rengeteg hetero ismerkedő kérdés IS van az oldalon.
4/10 anonim válasza:
amúgy nem tudom, miért lenne kevesebb joguk itt ismerkedni mint a heteroknak. nem mintha azok nem idegesítenének már:D
5/10 A kérdező kommentje:
Nincsen a melegeknek külön meleggyakorikérdések vagy itt egy külön meleg bekezdés ?
2013. aug. 18. 21:14
6/10 A kérdező kommentje:
Ne térjünk el a témától nem heterókról volt szó hanem melegekről !
2013. aug. 18. 21:15
7/10 anonim válasza:
Kérdező, neked, mint kívülállónak mi a véleményed a logikáról (intelligenciáról?)?! Szerinted? Nyilván itt mindenki tudja, hogy egy meleg illetőre ír rá, ha az leírja, hogy meleg és nem kezd ki egy heteró fiúval/lánnyal. Ez csak nektek heteróknak jó, mert így kevesebben kezdenek ki veletek közülük.
8/10 anonim válasza:
mondjuk ezt én sem értem f/meleg
9/10 anonim válasza:
az utcán nem lehetséges, társkeresőt meg inkább hagyjuk is...
akinek nem inge ne vegye magára!
19/F
10/10 anonim válasza:
Ugyan azért amiért a heterók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!