Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belebetegedtem? Nem tudok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belebetegedtem? Nem tudok a volt barátom nélkül élni bár tudom hogy úgy se bocsájt meg soha. Minden nap sírva alszok el soha nem alszom ki magamat. Állandóvan rá gondolok és sokat beszélek róla!

Figyelt kérdés
Folyton ott van ahol én és nem hagy békén lehord mindenek megaláz egy szóval nagyon rám van szállva.És én már nem is akarok élni annyira kikészít.
2014. márc. 24. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
ilyen ez.. idővel jobb lesz :/
2014. márc. 24. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
ez ilyen
2014. márc. 24. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Miert.. Mit tettel, amit nem bocsajt meg?
2014. márc. 24. 20:59
 4/5 anonim válasza:
Tereld a gondolataidat. Menj bulizni es próbálj ne rá gondolni folyamatosan. Pár hónap múlva keresd fel egy pozitív üzenettel.
2014. márc. 24. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Hazudtam neki de neki nagyobb bűnei voltak bunkóskodik és ver.
2014. márc. 25. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!