Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebetegedtem a szerelembe. Lehetséges ez?
Nem tudod mi legyen? Szemmel láthatóan csak az életedet b.szod el. Most lehet téged sajnálni is, de most ha nem haragszol meg azért én leb.sználak, hogy miért hagytad, hogy ez idáig fajuljon? Ne mondd azt nekem, hogy egy csettintésre lett ilyen a helyzet, csak voltak ambivalens érzéseid... aztán most itt vagy gyakorin, és egy tök random emberke oszt ki azért, mert nincs tartásod, és hagytad magad hülyére venni.
Megérte a nagybetűs szerelem egy ilyen csávó iránt? Az írásodból tippelek, hogy ezt a kapcsolatot egy életre megjegyezted.
Olyan nincsen, hogy ne tudj megszakítani bárkivel egy kapcsolatot 1 nap leforgása alatt, legyen az bármilyen közeli. Ha pedig félsz a egyedül pakolni a cuccokat, gondolom akad legalább két srác haverod, aki szívesen kitakarítja veled a kérót.
Gondolom te csak azért vagy vele, mert félsz , hogy ki lesz a következő, egyáltalán lesz-e normális következő.
Egyet mondok neked, a kis problémákkal nem kell foglalkozni, a nagyok meg úgy is megoldódnak. De sajnos ha már eleve hülyén állsz a dolgokhoz (mellette maradsz), akkor megérdemelted.
Az előttem levő hozzászólók jól megírták.
Hagyd ott!
"menzeszem rendszertelen lett,"
-mert lefogytál csont és bőrre
Én is az elhagyásra szavazok, hmm általában a féltékenység elijeszti a csajokat, téged hogy-hogy nem (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!