Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt barátom azt mondta, hogy nem tud elfelejteni, meg nem talál olyat, mint én, akkor minek lépett le anno szó nélkül?
Nem fogom kifejteni....
Küld el!
Nem jött össze neki másik normális kapcsolat, így vissza akar kerülni hozzád.
Ne legyél naiv kis hülye, pár szép szótól, h életem szerelme te vagy meg még mindig szeretlek , mindjárt el is sírja magát...
Küld el!
Én azért előbb megkérdezném, hogy miért szakított és most miért akar visszajönni.
Mondjuk én arra gyanakodnék, hogy nem komoly kapcsolatra váltott tőled egyből, hanem szexelt össze-vissza, akár még akkor is, amikor veled volt, és nem akart megbántani ezzel. És most kitombolta magát, és úgy érzi, már tudna hűséges lenni, de persze, gondolom ez nem így működik.
Mielőtt elküldeném, mindenképpen megkérdezném az indokait. Őszintén. Szemtől szembe, hogy lássam rajta, ha valami sunyiságról van szó. És csak az után küldeném el. Nem tudnék benne soha ezek után megbízni, és az önérzetem sem hagyná, hogy csak így játszadozzon velem. Nem egy bot vagy, amit ha kell, elővesz, utána meg félrerak. Az újrakezdésnek semmi értelme nem lenne, de ezt neked kell eldöntened amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!