Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt van a húga! Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt van a húga! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátnőm húgával! Velem szakított a húgát meg elküldte otthonról!(ketten laknak az ő lakásán)

Nem az a baj , hogy velem szakított hanem, hogy most itt van a húga mert máshová nem tudott menni!

Most mit csináljak én már most egy nap alatt agybajt kaptam a nyavalygásától! Hogy békítsem meg őket?

2018. júl. 8. 23:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
25%
Nyugtasd meg, simogasd meg a hátát, ölelgesd meg egy kicsit; próbáld támogatólag vigasztalni. Kicsit úgy babusgasd. Vagy esetleg mesélj neki valami viccet. Attól hátha felderül az arca.
2018. júl. 8. 23:33
 12/37 A kérdező kommentje:

Nemértitek 2 napja sír egész nap!

Az egy dolog hogy én nem aludtam semmit de amég nem beszél a nővérével addig sír!

De ha a nővére nem beszél vele egy hétig akkor addig sírni fog?

Azt hittem alább hagy tegnap este de á azóta szübet nélkül rendületlenül sír még nem is ivott szinte semmit!

Hívjak mentőt? Nem érdekli az se ha felrobban a ház nem nem lehet semmivel se megnyugtatni!

2018. júl. 8. 23:34
 13/37 anonim ***** válasza:
94%
Hadd sírja ki magát, nem fog belehalni, csak felébredt a lelkiismerete, bár kicsit későn.
2018. júl. 8. 23:38
 14/37 anonim ***** válasza:
84%
főzzél neki ilyen orbáncfű-citromfű tea kombót, nyugtató hatású
2018. júl. 8. 23:40
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Persze h férfi vagy,meg dugod a párod hugát,most meg zavar az eredmény.. Remélem h kamu mert ha ilyen gerincbeültetés gyanus agyatlan pasi lennék leköpném magam,élvezd a tetted gyümölcsét .. Igen értjuk Miss bömbike most,zavar akkor persze jo volt mig ágybetétként magad alá raktad..

36N

2018. júl. 8. 23:40
 16/37 anonim ***** válasza:
78%
jól van már ennyire ne éld bele magad a kamu kérdésedbe.
2018. júl. 8. 23:41
 17/37 anonim ***** válasza:
20%

Majd megnyugszik idővel ahogy a nővére is lecsillapodik. Szerintem nincs nagy gáz.

Meg szerencsés is vagy. Sajnos én is nagyon kívántam exbarátnőm húgát. Jobb lett volna, ha amiatt szakít mert lefeküdtem vele és nem csak mert le szerettem volna. :/

2018. júl. 8. 23:43
 18/37 A kérdező kommentje:

A húgával már szinte nem voltunk eggyütt!

Úgy hogy itt nem maga a cselekvés a lényeg hanem, hogy a húgának is köze van hozzá!

És nem az a baj , hogy itt van hanem az, hogy nem tudok mit kezdeni vele! Nem érdekli semmi nem eszik alig iszik 2 napja sír abból 1 napja csak durvábban! A kérdésbe is benne vagy, hogy nem kidobni akarom hanem megnyugtatni ami kb akkor lessz ha beszél vele a nővére! De őt meg nem lehet elérni a haverok se tudnak róla semmit nincs otthon mert 3 an laktak már voltam nála 4 szer!

2018. júl. 8. 23:47
 19/37 anonim ***** válasza:
75%
Megdugni próbáltad már azóta? Lehet az kellene neki megint...
2018. júl. 9. 01:02
 20/37 anonim ***** válasza:
87%
Dugd a p.öcsöd a sajtreszelöbe. Engem megnyugtatna X)
2018. júl. 9. 03:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!