Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves lány akivel 3 hete ismerkedtem meg, nem tudom mi lenne a helyes döntés?
Amikor sokat iszok akkor, bármelyik lányhoz oda megyek történt ez 3 hete oda mentem két lányhoz. Össze ismerekdtünk kicsit sokat ittam haverommal és és táncoltunk a csajokkal, beszélgettünk stb. Aztán már inkább haza mentem, mert már döltem ki.
3 hétig nem is láttam ezt a két lányt, hívott a haverom menjek át de nem mentem, mert határidős volt a jogosítványom...
Tegnap pedig ismét buli volt és találkoztam a két lánnyal, dumálgattunk egy kicsit na meg táncoltunk és mértékkel ittam, meghívtam őket colára ilyenek... Aztán napfelkeltéig 4-en lógtunk.
------------
Én 23 éves vagyok, nem érzek még semmit íránta nem is fogott úgy meg talán a természetessége, de nem tudom én elég jó lennék neki a kort ö is felhozta a barátnője előtt, ha komolyabra fordulna a dolog. Elbúcsúzáskor azt kérdezte most 3 hétig megint nem látlak?, én erre azt feleltem nem tudom.
Ma megyek át hozzá, áthívott.
Jővőhéten már mennek vissza a vásrosba vagy még talán maradnak egy hetet.
-------
A döntést illetően, megnehezíti a kora, úgye fiatalkorú még tanul előtte a érettségi a szakma stb. Nem akarom elcseszni, mert tudom, volt osztáyltársaim, haverjaim szinte bugdácsoltak amint össze jöttek valakivel.
Még én már 2 éve dolgozok, most 3 hónapra szerződtem meló helyben és úgye a jogosítványom sincs még meg.
A szülei biztos nem néznék jó szemmel ezt a kapcsoltott.
Egy csomó normális válaszom szokott lenni, nem is hiába voltam 66%-on. Csak aztán volt pár kérdésem, ami miatt totál lehúztak és így vagyok 55%-on most.
Annyira gerinctelenség az ilyen.
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de kicsit furi nekem ez az egész. Lehet, hogy csak én vagyok maradi, de 15 évesen még nem akartam kapcsolatot, sőt még a fiúkról is csak álmodoztam :D De gondolj bele, mit tud neked adni egy 15 éves lány? Te egy dolgozó felnőtt ember vagy. Milyen lenne azt hallgatni , mikor fáradt vagy hazaérsz , hogy jajj de unja a sulit, fárasztó volt ez az óra az az óra, melyik osztálytársa mit mondott, vagy ez a tanár az a tanár. Nem fog támaszod lenni hosszútávon. Ne értsd félre nem elkeseríteni akarlak, de tudom milyen...Nálam ez volt sajnos. Igaz a srác 18 volt, én meg akkor 22.
24/L
14# Hát még élek úgyhogy írhatok én adom a pozítív értékelést :D
Mint tudjátok nem lett belőle semmi csak részemről csalódás. Töpprengtem mikor elment gondolkodtam, miért lett vége...
- 15 éves nem akar kapcsolatott inkább barátokat... (már aki)
- haverom tetszett igazából neki és ezért találkoztunk csak 3-4 szer személyesen, mellesleg táncolt vele is és akkor jobban mosolygót mint velem.
- jobban megismert és rájött egy unalmas, csendes ember vagyok aki semmi extrát nem tud adni az életébe csak halagatja a hülyességeit.
-------
Én részemről, felajánlottam neki, hogy folytathatjuk ezt a kapcsolatott.
De nem, mióta elköltözött haverom a nyárra azóta változott meg teljesen és az a 4 személyes taliból ha 1 jó volt.
Amúgy meg ha tetszettem volna neki, ahogy a haverom és a lány barátnője mondta akkor, legalább válaszolt volna a facebook üzeneteimre, nem napokig ül rajta. És like-ol képeimet, de nem.
Én meg teljesen hülyét csináltam magamból még esténként találkoztunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!