Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz helyzet! Mi lenne a helyes döntés?
Egyetemre kerültem Budapestre,most szeptemberben. Hamar megismerkedtem egy lánnyal a szakról Facebookon. 3. Talin,Gólyatáborban összejöttünk. Azonban nem működött a kapcsolat,nem becsült meg,nem kaptam semmi szeretetet tőle,borzasztóan féltékeny volt,és most is az. Azonban 3 héttel szakítás után elkezdett alakulni valami,egy másik szaktársammal,aki ráadásul ismeri az exemet. Az exemmel nem vesztünk össze,beszélünk néha-néha,ha már úgy sem tudjuk elkerülni egymást a suli miatt. Hétfőre terveztük az exemmel,hogy elmegyünk kinyomtatni egy tankönyvet. Viszont úgy alakult,hogy hétfőn suli után elmegyünk a másik csajjal kajálni,kávézni, egész délutános program. És sajnos az exem is akkor végez mikor mi,és ahogy ismerem nagyon kiborulna. Nem akarom,hogy ő korlátozzon,de bántani sem akarom :(
Mit kéne csinálnom?
Mindenki azt mondja,hogy durva összeveszés lesz.
19F (2x 19L)
Az exed. Ebből következik, hogy már nem vagytok együtt, azzal vagy, akivel akarsz, nem tartoztok már össze.
Nem egy 20 éves házasságról beszélünk. Nem hinném, hogy annyira megviseli majd a lelkét, hogy neked van más. Max. féltékeny lesz.
Nem felelsz egy másik ember érzéseiért, hiszen már szakítottatok. Ha ő jönne össze valakivel a szemed láttára, neked is saját magadban kellene feldolgoznod az ezzel kapcsolatos érzéseidet. Az, hogy szakítás után még féltékenykedik, az az ő önsorsrontó gondolkodásából fakad. Senki nem kötelezi rá, akár nagyvonalúan legyinthetne is, ismerkedhetne másokkal, hiszen ő is szabad. Ha kiborul, majd szépen megnyugszik. Nem a te felelősséged.
A "durva összeveszéshez" pedig két ember kell. Ha te nem mész bele a játszmáiba, akkor csak ő fog problémázni, neked nem kötelességed felvenni a kesztyűt és akkor nem lesz összeveszés.
Ha nem áll veled szóba utána, mégis mit veszítesz? Nagyjából csak a problémákat, nem úgy tűnik, mintha számodra bármilyen előnnyel járna a kapcsolattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!