Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a helyes döntés?
Miért vesztetek össze?
Miért szakítottatok korábban?
Ő miért szakított a legutóbbi exével?
Igen,nagy az esélye, csak valamiféle pótlék leszel.
A kérdéseim arra vonatkoznak, hogy kicsit jobban belelássak a közös történetetekbe,illetve megismerjem az embert,akinek újabb esélyt akarsz adni.
Kapásból azt mondanám felejtsd el,de nézzünk a dolgok mögé...
Azért szakítottunk, mert tűz és víz voltunk, és már nagyon nem tudtuk kezelni a kapcsolatot, de nagyon kötődtünk egymáshoz
Az exe nagyon hideg volt a kapcsolatukban, nem kapott tőle szeretetet és közelséget. Bár elvileg szerette a lány, de ezt sokszor nagyon taszító módon mutatta ki.
Most újonnal azért merült fel az újrakezdés, mert azóta eltelt valamennyi idő, és mindketten változtunk egy kicsit
Te megvaltoztal annyir hogy mar mukodne a kapcsolat? Vagy o megvaltozott annyira?
Akarni nem eleg, ha annyira nem illettetek ossze mint a tuz meg a viz.
itt nem évekről beszélünk, hanem csak pár hónapról.
szóval csak hiszitek, hogy változáson estetek keresztül, az igazság pedig az, hogy minden maradt a régi.
hidd el tudom, voltam már hasonló kapcsolatban, és ez a "próbáljuk meg újra" dolog 50-50 hogy sikerülni fog e.
ami egyszer szar volt, az szar is marad.
elsősorban azt kell megbeszélni, hogy a szart mennyire tudjátok tolerálni.
férfiként mondom hogy a helyedben jegelném a témát, gondolom most rájött hogy ott nem kapta meg amit akart (a másik lánynál) aztán gyorsan vissza menne hozzád, hisz itt már a jól megszokott vagy inkább "összeszokott" kapcsolat várja.
no meg nem utolsó sorban könnyen kapható pinát is talál nálad.
tudom nyers a fogalmazás, de hidd el hogy nagyrészt így van.
Csinaljatok MBTI tesztet mindketten, az eredmenyekbol kiderul hogy mennyire illetek ossze.
Vagy Gottman fele tesztet, az eleg pontos.
és szerinted az exed is ugyan így érez mint te?
mert a szavaidból azt veszem ki, hogy itt mindenki írhat bármit is, te már döntöttél.
az mbti teszt meg nettó baromság, anno én is megcsináltam a barátnőmmel, tök ellentétek voltunk a teszt szerint, a végeredményben az jött ki hogy jobb ha kerüljük egymást párkapcsolat szempontjából.
ettől függetlenül 3 évig voltunk együtt harmóniában, és még a mai napig együtt lennénk ha nem halt volna meg autó balesetben.
"az mbti teszt meg nettó baromság"
Akik tenylegesen ertenek hozza, nem osztjak a velemenyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!