Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fesztiválon, ha "oda" kerül a sor megtakarítjátok magatokat odalent vagy hogyan teremtitek meg az intim higéniát szex előtt?
Figyelt kérdés
Ha nincs lehetőségetek már este zuhanyozni, foglalkoztok azzal, hogy letakarítsátok magatokat az egésznapi izzadás, tombolás meg miegymás utan?
Én a nedves törlőkendőre gondoltam, mint gyors megoldás, de nem túl undi az íze ha a fiú odalent akciózik? Jó nyilvan a másik véglet még rosszabb, de a szappanos törlőkendő íze se lehet kellemes.
Valakibek van valami bevált módszere erre?
21/l
2018. júl. 6. 18:35
21/22 anonim válasza:
Valaki majd mesélje el, hogy mikor lett menő az, hogy az emberek vadidegen emberekkel szexelnek fesztiválokon, és bárki, aki azt mondja, hogy ez szerinte nem követendő, az álszent, meg prűd. De ha valaki rabincnak (szándékos) nevezi őket, akkor meg oda meg vissza vannak háborodva. És ez nem feltétlenül neked szól, kedves Kérdező.
22/22 anonim válasza:
A kérdés szempontjából szerintem tök mindegy, hogy random emberrel, ismerőssel vagy a párunkkal történik meg a dolog :D Sok álszent ember..
Amúgy nedves törlőkendő az elsődleges, utána vizes zsepivel áttörlöm, de ha utóbbi nincs akkor ez van :D Annyit tudsz segíteni a dolgon, hogy illatmentes kendőt választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!