Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti fesztiválon, ha "oda"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fesztiválon, ha "oda" kerül a sor megtakarítjátok magatokat odalent vagy hogyan teremtitek meg az intim higéniát szex előtt?

Figyelt kérdés

Ha nincs lehetőségetek már este zuhanyozni, foglalkoztok azzal, hogy letakarítsátok magatokat az egésznapi izzadás, tombolás meg miegymás utan?

Én a nedves törlőkendőre gondoltam, mint gyors megoldás, de nem túl undi az íze ha a fiú odalent akciózik? Jó nyilvan a másik véglet még rosszabb, de a szappanos törlőkendő íze se lehet kellemes.

Valakibek van valami bevált módszere erre?

21/l

2018. júl. 6. 18:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Szexeltem már sátorban, fesztiválon, de nekem spec. eszembe nem jutott olyankor az orál. Tök alap dolog, hogy ha nem tudok lefürdeni szex előtt, akkor nem nyalatom ki magam... Egy szimpla szexhez meg azért egy törlőkendős frissítés is elég, nem szoktam csatakosra izzadni magam...
2018. júl. 6. 20:52
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen! Ezek a fesztiválok tényleg csak az ingyen kamatyolásról szólnak. A hapsik azért mennek oda, hogy ne kelljen fizetni a k.váknak.

A kérdésre a válasz pedig: menj be egy mosdóba, legyen nálad egy legalább félliteres flakon, ereszd meg vízzel, majd vonulj be a wc-be, állj a wckagyló felé és lögyböld át magad.

2018. júl. 6. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Asszem most megyek aludni, csá.
2018. júl. 6. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

"Hihetetlen! Ezek a fesztiválok tényleg csak az ingyen kamatyolásról szólnak. A hapsik azért mennek oda, hogy ne kelljen fizetni a k.váknak."

Vagy mondjuk az ember a párjával megy fesztiválra, és megesik, hogy kedve támad szexelni?

2018. júl. 7. 01:38
 15/22 A kérdező kommentje:

Jajj hagyjátok már magatokat ! 😂 nem idegen, ismerem elég jól. Egyikőtök se jobb nálam vagy lesz jobb vagy volt jobb. De a felesleges prédikálás az megy, mintha érdekelne bárkit is, hogy ki szerint ki rib@@c vagy más vagy mit gondoltok rólam. Hát könyörgöm,nem tudom egyes emberek miket elhisznek magukról...azért jót nevettem rajtatok 🙂🙂🙂

Aki normálisan írt, annak meg köszönöm, tényleg egy ártatlan kérdés volt, hogy van e ennél jobb módszer vagy ez az egyetlen. :)

2018. júl. 7. 08:36
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

Uramisten, itt senki se volt még fesztiválon, vagy az nekik nem jó, mert nincs komolyzene?

A kérdésre válaszolva: fesztiválszexben úgysem lesz orál, én a vizespalackos mosakodásra szavazok, frissebbnek is érzed magadat, utána pedig elég a törlőkendő. Vegyél valami speciális nőit, hogy elkerülj minden bajt, ami felléphet.

Az emberek szexelnek, fesztiválokon meg főleg. Mivel ott nincs rózsaszirmokkal teleszórt kókuszrostos matrac, ezért az erdőben, bokorban, sátorban kerül rá sor. Én is csináltam nem egyszer, idegenekkel régebben, mostanában a tartós barátommal. Sok álszent.

21L

2018. júl. 7. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy dicsőség egy ferfinak,ha megdug random noket fesztivalon :)

Egy normalis lanynak sem fog kelleni az ilyen himringyo.

2018. júl. 7. 09:46
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Ez a 21éves korosztàly milyen tapasztalt 😅 osztogassàtok az igét meg prűdnek nézitek azokat akik undorodnak attól ha vki nem tisztàlkodik normálisan szex előtt... Bravo. De ha össze szedtek vmit utána ne sírjon a szàtok. Kérdező... Ne verd magad annyira offra ha már szexelni akarsz, hogy ne tudd megoldani azt a tusolàst. Sztem ez a minimum. Nekem biztos nem kellenel ha egy toji toji WC Ben lötyekelnéd magad. Olvasni is rossz 😂
2018. júl. 7. 10:30
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Akik azt írják, hogy zuhanyozz előtte, nem voltak még fesztiválon.
2018. júl. 7. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ismered és nem idegen, feltételezed, hogy retkesen ki akar nyalni majd fesztiválon? :D Logika...
2018. júl. 7. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!