Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fesztiválon, ha "oda" kerül a sor megtakarítjátok magatokat odalent vagy hogyan teremtitek meg az intim higéniát szex előtt?
Ha nincs lehetőségetek már este zuhanyozni, foglalkoztok azzal, hogy letakarítsátok magatokat az egésznapi izzadás, tombolás meg miegymás utan?
Én a nedves törlőkendőre gondoltam, mint gyors megoldás, de nem túl undi az íze ha a fiú odalent akciózik? Jó nyilvan a másik véglet még rosszabb, de a szappanos törlőkendő íze se lehet kellemes.
Valakibek van valami bevált módszere erre?
21/l
Hihetetlen! Ezek a fesztiválok tényleg csak az ingyen kamatyolásról szólnak. A hapsik azért mennek oda, hogy ne kelljen fizetni a k.váknak.
A kérdésre a válasz pedig: menj be egy mosdóba, legyen nálad egy legalább félliteres flakon, ereszd meg vízzel, majd vonulj be a wc-be, állj a wckagyló felé és lögyböld át magad.
"Hihetetlen! Ezek a fesztiválok tényleg csak az ingyen kamatyolásról szólnak. A hapsik azért mennek oda, hogy ne kelljen fizetni a k.váknak."
Vagy mondjuk az ember a párjával megy fesztiválra, és megesik, hogy kedve támad szexelni?
Jajj hagyjátok már magatokat ! 😂 nem idegen, ismerem elég jól. Egyikőtök se jobb nálam vagy lesz jobb vagy volt jobb. De a felesleges prédikálás az megy, mintha érdekelne bárkit is, hogy ki szerint ki rib@@c vagy más vagy mit gondoltok rólam. Hát könyörgöm,nem tudom egyes emberek miket elhisznek magukról...azért jót nevettem rajtatok 🙂🙂🙂
Aki normálisan írt, annak meg köszönöm, tényleg egy ártatlan kérdés volt, hogy van e ennél jobb módszer vagy ez az egyetlen. :)
Uramisten, itt senki se volt még fesztiválon, vagy az nekik nem jó, mert nincs komolyzene?
A kérdésre válaszolva: fesztiválszexben úgysem lesz orál, én a vizespalackos mosakodásra szavazok, frissebbnek is érzed magadat, utána pedig elég a törlőkendő. Vegyél valami speciális nőit, hogy elkerülj minden bajt, ami felléphet.
Az emberek szexelnek, fesztiválokon meg főleg. Mivel ott nincs rózsaszirmokkal teleszórt kókuszrostos matrac, ezért az erdőben, bokorban, sátorban kerül rá sor. Én is csináltam nem egyszer, idegenekkel régebben, mostanában a tartós barátommal. Sok álszent.
21L
Dehogy dicsőség egy ferfinak,ha megdug random noket fesztivalon :)
Egy normalis lanynak sem fog kelleni az ilyen himringyo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!