Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vannak oda erte ennyire a nok?
Figyelt kérdés
Nem mondannam egy helyes jokepu ferfinek. Meg is oda vissza vannak erte a nok. Nem kenyeszteti el oket nem halmoza el ajandekokkal a lanyokkat. Korbe ugraljak es kiszolgaljak a nok. Parkapcsolataiban sem csinal hazi munkat. A no foz es takarit. Ha valami nem tetszik neki meg kiabalnia sem kell a novel eleg ha ugy nezz rajuk es mar bocsanatot kernek. Pedig soha nem bantja oket se testileg se lelkileg.2018. júl. 2. 12:52
3/8 anonim válasza:
Szerintem megtalált a nők azon kategóriáját akik szeretik,igénylik az elnyomást.
4/8 anonim válasza:
Valamit mégiscsak jól csinál. Téged miért zavar?
6/8 anonim válasza:
Nekem is bejött ez a régi rajfilmreklám reggel, Johnny Bravo fantasy come true, mivel 43 másodperc volt megnéztem.
Javaslom ne vedd készpénznek a rajzfilmeket, különben pofára esés lesz az életed, mint szegény J. B.-nak :)
7/8 anonim válasza:
Te hülye vagy? Miért kellene bántania õket testileg vagy lelkileg?
Amúgy nem azon múlik, hogy elhalmozza-e õket ajándékkal, na meg lehet, hogy csak szerinted nem jóképū.
Jóképūségben megoszlanak a vélemények, van akit annak tartok, miközben mások szerint nem az.
Miért kellene házimunkát csinálnia? Nem a férfi dolga, gondolom õ dolgozik...
8/8 anonim válasza:
Biológia! Te miért vagy oda a szupertestű nőkért?
Ne kérdezzél hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!