Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Call of Duty 4-ben miért...

A Call of Duty 4-ben miért kell szétlőni a tv-ket? (ha eggyátalán szét kell) és ha igen mit kapok érte?

Figyelt kérdés

#Call of Duty 4 #TV-K SZÉTLÖVÉSE #MIÉRT KELL?
2013. dec. 31. 12:25
 1/6 anonim válasza:
nemkell.. cod4 ben csak egy jackpot van,az a laptopok összeszedése.. és a beállítások menüben van olyan hogy csalások(options->cheats)...ott lehet vicces dolgokat aktiválni :D pl: örök töltény, némafilm, többször robban a gránátod...stb.. remélem segítettem
2014. jan. 1. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
tudom már öszze szedtem és használom de legalább már nem fog b@@ogatni az ideg hogy egy tv kimaradt. köszz :)
2014. jan. 2. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
ha xboxon játszol van egy kitüntetés arra hogy lődd szét az összes TV-t,ami azt a terorista emberkét mutatja!
2014. jan. 3. 09:38
 4/6 A kérdező kommentje:
én pc-n viszem de ott is jó?
2014. jan. 3. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg orginálban van meg és steamen vagy originen vetted vagy játszod akkor talán ott is kapsz kitüntetést de ha csak sima tört game akk nem
2014. jan. 11. 17:31
 6/6 A kérdező kommentje:
már bocs hogy hüje vagyok de ebből az utolsóból semmit se értettem
2014. jan. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!