Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti nem érzitek úgy, amikor egy csinos lány férjhez megy és teherbe esik, hogy de kár érte?
A véleményem, hogy a mai orvostudomány szinte már csodákra képes, főleg ha még az ember meg is tudja fizetni.
Javaslom keress fel egyet. :D
Teljes mértékben hidegen hagy, hogyha valaki férjhez megy és szül. Ha ismerősöm, akkor örülök a boldogságának és nem ilyeneken gondolkodom! :D
Amúgy szerintem egy terhes nő is ugyanúgy tud szexi lenni és egy nő bájossága nem azon múlik, hogy szült már vagy sem. Sőt, nekem jobban bejönnek a formásabb lányok.
Lányok, ti nem érzitek úgy, amikor egy jókepű srác megházasodik és gyerekei lesznek, hogy de kár érte?
Mert ezzel örökre vége a tejfelesszájú huncutságának, a válla kiszőrösödik, meghízik, kopaszodni kezd, mindene elkezd lógni, leharcolt lesz, egyszóval neki annyi. Nem sajnáljátok, még ha semmi közötök is hozzá? Mit gondoltok erről?
:)
(és még gyereket sem szült közben)
# 3
Kiszőrösödik a válla? :D Kislányom te milyen kábítószereket szedsz?
Nő vagyok.
A melleim amióta kinőttek lógnak. Mint a töltött zokni.
Tinikoromban kiszélesedett a csípőm és striás lett a csipőm.
A lábaim örökletesen rossz vénákkal van megáldva így 16 évesen már seprűvénás volt a combom, vádlim.
Nem szültem gyereket, mégsem voltam top csaj. (az arcom legalább csinos, fiatalos)
Várjatok egy kicsit. A vállam kezd szőrösödni, még csak pár szálról beszélünk.
Ez akkor most egy jel, hogy kérjem meg a párom kezét ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!