Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgondolkoztatok már ti is azon mi lesz akkor ha nem adatik meg a lehetőség számotokra, hogy együtt legyetek valakivel akivel boldogok tudtok majd élni?
Igen. Mostanában egyre gyakrabban, de vannak más céljaim is, amik boldogsággal töltenek el. Persze ez nem hasonlítható egy párkapcsolathoz azzal az emberrel, akibe szerelmes vagyok, de jelenleg úgy érzem, vagy szeretném azt hinni, hogy boldog leszek akkor is, ha csak a B tervem valósul meg.
Igen, tudom, hogy a boldogság belülről fakad stb., de jó dolog az ha ott van melletted az az ember, akit igazán szeretsz és megtudod ezt vele osztatni. :)
Nem érted, amit ezzel akartam mondani, de nem baj. Ha majd megtapasztalod, akkor megérted. :)
#13:
Nem érted a lényeget. Kissé idegesyítő már ez az okoskodásod, amit leművelsz itt. Szerintem ezért nem volt még soha senkid, mert mindent megmagyarázol. Arra értettem a boldogság megosztását, hogy bár meg van benned az érzés, de úgy az igazi, ha átadhatsz belőle, megoszthatod valakivel, nem csak magadban hordozod. Akkor növekedsz, ha adsz magadból másnak. Akkor fejlődsz, mert érnek visszacsatolások. Érted? Nem? Nem baj. Tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak elégedetlenség és elvárás az, ami meggátolhat valakit abban, hogy igazán boldog legyen. Van, akinek csordultig van a szíve érzéssel és ugyanúgy meg tud betegedni attól fizikálisan, ahogy érzelmileg is, ha nem tud belőle senkinek sem adni, nem talál ennek levezetésére "csatornát".
"Mindenkinek igaza van, még sincs senkinek igaza"
Nem akarok belemenni egy ilyen felesleges vitába:
Végső soron mindannyian egyet érzünk és egyet gondolunk, csak máshogy.
Teljesen igazad van abban, hogy mindenki másképp látja a dolgokat, más szemszögből. Viszont azt állítod, hogy még nem voltál kapcsolatban, akkor így honnan tudhatod milyen az a fajta boldogság, amit akkor érez az ember?! Nem tudhatod, amíg nem tapasztaltad meg milyen az, amikor a másik ott van melletted és megoszthatod vele a gondolataidat, számíthatsz rá bármiben, együtt nevetek, sírtok és éltek meg dolgokat. Én ha szeretek valakit és azt látom, hogy szomorú, akkor egy kicsit én is az leszek, ha boldog, akkor az én napom is sokkal szebb lesz. Átérzem a boldogságát, a fájdalmát és ez jó, mert közelebb hoz hozzá. Ezt értjük mi az alatt, hogy megosztjuk a másikkal a boldogságunkat. Teljesen más az amikor a szerelemtől vagy boldog, attól az érzéstől, hogy a másik ott van melletted és amikor csak úgy egymagad vagy boldog. De nem várjuk, hogy megértsd, ezt át kell élned.
Szerintem itt másokat is az zavar, hogy úgy próbálsz minket "kioktatni" vagy nem is tudom mi erre a legjobb szó, hogy te ezeket a dolgokat még nem tapasztaltad meg, de mégis jobban tudsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!