Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 hónapja vagyunk együtt, jött neki egy lehetőség hogy ki menjen külföldre dolgozni, többi lent!?
Sokat beszéltünk róla hogy ki mennénk kicsit össze szedni magunkat most hogy jött a lehetőség kicsit megilyedtem tőle, maradnék és mennék is. Nem tudom mi lenne a legjobb, nekem itt van a családok rossz lenne itthagyni őket, viszont az is rossz lenne hogy páromat havonta vagy két havonta láthatnám.
Tanács talantalán vagyok.
Semmiképp sem hagyjátok ki a külföldi lehetőséget. Ha csak nem álltok jól anyagilag, (vagy nincs egy jól fizető állásotok), akkor nem fogtok tudni saját lakást venni.
Menjetek külföldre, meg fogjátok látni, hogy teljesen más a kultúra ott, mint itthon. A család miatt ne aggódjatok, gondolom ők sem akarják, hogy nyomorban éljetek.
Egyébként ha csak a párod menne ki, akkor - ha valóban olyan erős a szerelmed - akkor kitartanál mellette. Ha meg nem, akkor kiderülne, hogy nem vagytok egymáshoz valók.
Neki a családja kint van, nekem itthon most van egy biztos jól fizető állásom.
Egyenlőre csak neki lenne munkahelye.
Nem is ismeritek egymást. Közel sem biztos, hogy egyáltalán képesek lennétek együtt élni. Neked itthon van mindened, egy 3 hónapos kapcsolatért nem éri meg a saját életedet feladni.
Csak egy kis sztori, egyik barátnőm ugyan ezt a hibát követte el. Igaz ők már akkor majdnem egy éve együtt voltak. Otthagyta a sulit, kiment a pasival Angliába. Majd 3 hónap után a szülei pénzéből hazajött, mert kiderült, hogy abszolút nem képesek együtt élni, a srác olyan jól elvolt odakint, hogy magasről tett a fejére, és munkát sem talált odakint. Most ott tart, hogy emiatt csúszik egy évet a sulival, diplomával, és rosszabb az anyagi helyzete, mint előtte, a diákhitel is ott van a nyakában.
Így nem mennék ki.
Én kiköltöztem hozzá, de 100%-ig biztos voltam kettőnkben, továbbá otthon hol volt, hol nem volt meló, az is szarul fizetett.
De mi rengeteget beszéltünk erről, tudtam hogy neki ki kell mennie, mert x éves szerződése van, nem opció a maradás, és így indultam a kapcsolatnak, hogy ha komolyra fordul, akkor megyek utána.
És kb. másfél hónap távkapcsolat kellett, hogy azt mondjam, leszarom az otthoni dolgokat, és jövök hozzá-vele, és rá négy hónapra ki is költöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!