Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire szerencsés vagy nem szerencsés, ha együtt dolgozol a pároddal?
Nemrég mondtam fel a munkahelyemen, mert nem nagyon jött be a dolog, a párom meg felajánlotta, hogy mehetek dolgozni hozzájuk, el kellene a segítség..nyilván a felettesem lenne, én meg neki ilyen asszisztens féleség..van benne jó dolog is, hogy többet látnánk egymást, a rossz, hogy esetleg nézeteltérések lennének a munkaviszonyból...nektek van esetleg személyes tapasztalat, hogy hogy működik ez? A párod a felettesed vagy csak szimplán kolléga?
24/l vagyok, párom 35f
Nem az a jó, hogy többet látnátok egymást és nem az a rossz, hogy nézeteltérések lennének.
Jó oldala nincs, ha két ember egy munkahelyen, iskolában ismerkedik meg, akkor attól még kénytelenek az adott közegben maradni. Nem fog senki iskolát, munkahelyet váltani csak azért, mert ott talált párt magának, de nem is az adja meg a sava borsát a dolognak.
Rossz oldala van, mert nehéz különválasztani a magánszférát a munkahelyitől és ha megromlik a kapcsolat az duplán kihat a munkahelyi eredményekre is.
Ergo az lenne a legutolsó hely ahova mennék dolgozni, ahol a párom is, mert nincs számottevő előnye.
Az más kérdés, ha egy helyen dolgozunk és ott ismerkedünk meg, előnye akkor sem lesz, de annyira nem is kártékony, hogy emiatt a másik munkahelyet váltson.
Mondjuk most hogy gondolkozok, a volt tanárom 21 évig tanított együtt jelenlegi házastársával, együtt is vannak azóta, most újra együtt tanítanak...egy másik ismerősöm is a suliban ismerkedett meg a párjával, a tanára volt, bár nem tanítanak együtt, de házastársak..valamilyen szinten a "felettese" volt...
És miért romolhat meg a munkaviszony miatt a magánélet?
és ha olyat kér, ami neked nem tetszik, akkor veszekedtek egy sort a melóhelyen.
esetemben felejtős, hogy családtaggal dolgozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!