Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben tényleg játszmázni kell, ez kell a lányoknak?

Figyelt kérdés

Múltkor átjött hozzám az egyik haverom, unokatesóm és a barátnője. A haverom azt mondta nekem, hogyha lesz barátnőm és filmezés közbe pizzázunk, utána az utolsó szeletnél kérdezzem meg tőle, hogy kell e neki. Ezzel még semmi baj nincs, mert jó dolog udvariasnak lenni, de ezután azt mondta, hogyha nemet mond akkor mondjam neki többször, hogy vegye el és mondjam, hogy nekem tényleg nem kell.

Most komolyan ez normális? Normális az, hogy traktálom a csajt ezzel és tényleg jól esik ez neki? Ezt nem gondolhatják komolyan. Unokatesóm és a barátnője asszisztált emellé.

Majd egy pár napra rá áthívtam az unokatesómat és a barátnőjét filmezni, rendeltünk két pizzát és viccen kívűl eljátszották ezt az idiótaságot. Megkérdezte kell e neki az utolsó, a csaj nemet mondott majd az uncsitesóm elkezdte traktálni ezzel, én meg hirtelen nem tudtam, hogy játszmáznak elvettem az utólsót majd rám szóltak mind a ketten, hogy csak játszadoznak.

Egyik nap eszembe jutott ez és felhoztam az uncsitesómnak ezt és azt mondta, hogy ez kell a lányoknak éreztetni kell velük, hogy tényleg neki szánom az utolsót.

Ez nem kedvesség, nem udviarisság hanem képmutatás, őszintétlenség. Ehhez nem lenne gyomrom, fárasztana is, ilyen helyzetben mondjon egy határozott igent vagy egy határozott nemet és ne érezze magát szarul, ha nem megyek bele ebbe a játékba és, ha nemet mond, ne érezze magát szarul, mert megeszem ne hisztizzen, mert nekem ilyen kiskirály lány nem kell.

2018. jún. 30. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Dedo.

Ovis csoport lejebb.

2018. jún. 30. 11:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Wtf?
2018. jún. 30. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok családban generációkon keresztül többet éheztek, mint nem. Náluk sokszor még mindig az étel az isten és kívülálló számára teljesen irracionális módon rajongják körül. Nem a játszma kedvéért csinálják, hanem mert elveszi az eszüket, hogy kalória van a közelben.
2018. jún. 30. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, engem idegesít, ha valaki nem érti meg a nemet, amit mondok, de nekem ez az egész cuncis játék phaszságnak tűnik.
2018. jún. 30. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vagyok vele, mint a #4-es. Ki nem állhatom a traktálást. "De egyél még, egyél még, vegyél!" Mi a lófüttyöt nem lehet azon megérteni, hogy nem kérem?

Ha olyan lányt fogsz ki, aki szereti kéretni magát biztosan működne, de ha olyat, mint én, frászt kapna tőled.

2018. jún. 30. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

Képes voltált komolyna fél oldalt írni egy értelmetlen semmiről? Oravecz 2.0. Hány éves vagy amúgy, 13?

Egy kapcsolat ennél többről szól.

2018. jún. 30. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudok erre a kérdésre mit mondani. Rég voltam már 15 éves, akkor sem szerettem ilyen játékokba energiát fektetni. Ha nektek ez jó, csináljátok, nekem megvan a magam esze ahhoz, hogy kérdések nélkül is belássam, hogy ha ettől fog működni egy kapcsolat, akkor én abból nem kérek. Szerencsére felnőtt embereknél nem így megy, azért vagyok évek óta kapcsolatban.
2018. jún. 30. 11:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 13 éves és tudom, hogy egy kapcsolat ennél sokkal többről szól. Csak úgy adták ezt elő, mintha mindent tudnának a nőkről és egy alapfeltétel lenne ez. Aki ezzel fárasztott egy egyetemista is ráadásul, aki most csinálja a mesterit! Azért egy ilyen embertől megdöbbentő ilyen hülyeségeket hallani. Ráadásul ő azt hiszi, hogy amit csinál az férfias és mindent tud a nőkről.
2018. jún. 30. 11:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Most csinálja a mesterit. Mondd csak, miből? Mert érzelmi intelligencia nem kell ahhoz, hogy benyalj 300 tételbizonyítást vagy a római jogot. Egy racionálisan fejlett ember is lehet érzelmi toprongy. Sőt, csak azok szoktak azok lenni igazán, mert direkt úgy nevelik őket, hogy "te csak tanulj, másra ne legyen gondod". Még pszichológiaszakosok között is sok az elborult, de legalább azok nem mondanak ekkora phaszságokat, mert van fogalmuk arról, mivel jár ez. De mit vársz attól, akinek ez még csak nem is a tananyag része? Ha otthon valami szerencse folytán nem találkozott normális interakciókkal az emberek között, esélye sincs. És magának kiszop a kisujjából ilyen korcs elméleteket, amit a felületes, ócska kirakatkapcsolataival próbál hitelessé tenni.
2018. jún. 30. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Az unokatesódék idióták! Normális ember se nem tukmálja a másikra az ételt kéretlenül, sem pedig nem várja el a másiktól, hogy kérdezgesse többször is, hogy kér-e.

33/N

2018. jún. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!