Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebbem a helyzetben? Hogyan kezeljem?
A sztori elég kellemetlen és őszintén megmondom nem tudom mihez kezdjek vagy kezdjek-e egyáltalán valamit. Előre leszögezem nem féltékenységről szó.
18 éves vagyok, egyetemre készülök. Az egyik legjobb barátnőm pár hónapja összejött egy sráccal. Előtte volt egy nagyon rossz kapcsolata ami 8 hónapig tartott kb. a srác megcsalta stb. A mostani barátjával nagyon boldog.
Azonban amióta együtt vannak szinte szó szerint mindig mindenhol együtt vannak. Barátokkal megbeszéltünk x,y,z programot és nagyjából mindig mindenhova elhozta . Ami egy dolog. Ami viszont igazán bosszant az az hogy társaságban is szinte csak vele foglalkozik, illetve egyfolytában egymáson lógnak mindenki előtt smárolnak (nem, nem egy-két pusziról van szó),egymást fogdossák stb. Amikor próbáltam vele beszélni erről hogy elég illetlen, senki nem akarja ezt nézni, hogy csak vele foglalkozik akkor azt mondta hogy nem csak vele foglalkozik szerinte de majd igyekszik odafigyelni. Nagyjából 2 órát.
Tudom hogy milyen az amikor az ember szerelmes és az elején van a dolgoknak így nem is nagyon szeretem ezt neki szóvá tenni, mert tudom hogy boldog és ennek örülök.
Mégis azt gondolom hogy egy társaságban akkor sem illik egyfolytában harapdálni a másikat meg mittudomén. Azért ebből már talán kinőttünk.
Tudom hogy nem egy világprobléma de ez, úgy érzem eleg rossz hatassal van a barátságumkra. Próbáljam neki valahogy még elmagyarázni (bár már próbáltam) vagy hagyjam aztán idővel majd úgyis elmúlik?
Egyébként az is hozzátartozik a sztorihoz hogy anno a volt legjobb barátom a pasija miatt koptatott le és azóta nekem ez ilyen "alapelv" hogy sosem viselkednék így a barátaimmal és auóta is utálom ezg a fajta viselkedést.
Valószínűleg nem fog változni sajnos.
Én a helyedben nem hívnám programra ha ennyire zavar(engem is zavarna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!