Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Na szóval van egy barátom akit mindennel jobban szeretek és örökre vele akarok lenni....eddig tok jó csakhogy nemrég elkezdtem beszélni egy régi ismerősömmel akit kedveltem meg minden és most kezd nagyon fura lenni....és nemtom mit csináljak azzal az emberrel mert nem akarom h megint tetszen nekem hiszen ott a pasim akit ugye imádok

Szerintetek mit csináljak?

Tudom h le kene lépnem hiszen van barátom de nem megy......

Akit érdekel annak bővebben elmondom majd

2018. jún. 26. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd! Nem akarlak megbántani, de ha tényleg imádnád a barátodat, ahogy azt itt leírtad, akkor nem lenne gond elszakadni attól, akivel elkezdtél beszélgetni. Szerintem gondold végig, hogy megéri-e továbbra is beszélgetni vele és netán beleszeretni (írtad: most kezd nagyon fura lenni...) és ezzel tulajdonképpen tönkre tenni a mostani kapcsolatodat. Van oka annak, hogy megmozgat érzelmileg az a régi ismerős. Neked kell rájönni mi az!
2018. jún. 26. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom

Köszönöm

2018. jún. 26. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a bővebb történet,ennyi épp elég volt...
2018. jún. 26. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod privátban, szívesen segítek. Sok minden oka lehet, akár egy hullámvölgy a jelenlegi kapcsolatodban, nem kell emiatt elkeseredned. De nyilván több infóval pontosabbat lehetne mondani.
2018. jún. 26. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Muszáj... ignorálás a legjobb. Ha nem megy, akkor elmondod neki, hogy mi van, és letiltod, hogy ne esshess csábításba semmiképp se
2018. jún. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!