Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok-férfiak, akik nem terveztek Magyaro. N lakni, karriert, stb, miért szórakoztok a nőkkel?
Ha férfi lennék és ilyen terveim lennének, biztos nem szórakoznék másokkal
Kalandokra gondolok és az ezzel kapcsolatos rengeteg hazudozásra: az ismerkedés elején komoly kapcsolat szándékát hazudjátok, stb stb
Mire jó ez a szórakozás, ha úgysem Magyaro.n szeretnétek dolgozni, komoly kapcsolatot, családot? Nem értem a motivációt ebben.
Köszönöm a komoly válaszokat
Te nő vagy kérdező?
Itt van egy férfi kollégám, családot szeretne, sportos jóképű 35 éves és nem talál, mert ti nők csak szórakoztok a férfiakkal...
Szóval ez oda vissza igaz. Volt, hogy elmentem egy randira és a nő nem jött el. Persze vannak férfiak akik gondolom a szexért bármit össze hazudnának, de engem nem úgy neveltek pl. még régen. 41F
Próbáljunk a témánál maradni. tudom, hogy rengeteg a lusta, érdekember nő (és férfi), erről sokat lehetne írni, elismerem, de ez most nem ez a helyzet.
Maradjunk a témánál, köszönöm szépen :) :*
én ezt már rég elvetettem.
nem ismerkedem amíg dolgoznom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!