Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan használjam ki a nyárisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan használjam ki a nyáriszünet lehetőségeit? (Bővebb lent)

Figyelt kérdés

1.Itt van a nyáriszünet és elhatároztam hogy "megújulok".(xD)

Ezalatt azt értem hogy eddig nem voltam olyan szorgalmas a tanulásban meg nem voltam olyan összeszedett.De ezen változtatni akarok.(4 tanuló voltam)

2.Szeretnék nagyon egy barátot vagyis egy pasit mert hisz évközben nem volt rá időm,de most van ,és érdekelne hogyan tudnám ezt kihasználni hogy nincs tanulás és végre van rá lehetőségem hogy legyen egy pasim.Szerintetek hogyan használjam ezt ki?Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!:)14/L

2010. jún. 17. 13:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos és kevésbé hasznos válaszokat!

Am Hajdu-Bihar megyében lakok.=)

2010. jún. 18. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!