Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jön a nyáriszünet, egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jön a nyáriszünet, egyik "kiszemeltem" a sulinkba jár. Már csak msnen tudom felvenni vele a kapcsolatot. Hogy hívjam el hogy találkozzunk? Mit mondjak neki KONKRÉTAN. Ő 15 éves és én is. (fiú vagyok)

Figyelt kérdés

Ha talizunk, leülünk egy padra. ott mit csináljak? Hogy kérdezzem meg hogy pl: Össze-e jönne velem? Hányadik tali után kell ezt stb... ? :)

15-18 éves lányok! Ha egy fiú elhív talizni, már egyből gondoljátok hogy akar valamit nem? :D

2010. jún. 9. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én cska az utolsó kérdésre válaszolnék:

"Ha egy fiú elhív talizni, már egyből gondoljátok hogy akar valamit nem? :D"

Hát nem hiszem, hogy ha elhívsz valakit, akkor az ne azt gondolná, hogy akarsz valamit. Csak úgy minek hívnád el(legalábbis ez szerintem elég ritka)?

F

2010. jún. 9. 22:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Hmm..beszélgessetek,majd kérdezd meg lenne-e kedve fagyizni v elmenni vhova veled..

Padon,dumálni dumálni,meghallgatni,nemközbeszólni..mielőtt elválnátok kérdezgesd h jól érezte-e magát,akarna-e többet..

Ha nemet mondana,egy enyhe arcpuszi,és kész..utána úgyis lesz vmi;)

Sok sikert!:):)Írj majd h mi volt;)

2010. jún. 9. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
majd írok, de ez ilyen egész nyaras program. célom hogy nyáron legyen barátnőm.. ha nem is a kiszemelt. valaki más :$:D
2010. jún. 9. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Célom az hogy jó legyek hű társam oldalán oyl sok harc a küzdelem de ..... :D én 15 évesen uygan ebbe csöpentem ifjú padawan, a jelszó az elképesztö-öt 1.Fagyi!!!/jégkása! ne valami überszar helyen hanem valmi csendes napos bárban mint pl a Timi Presszó---- 2.SÉÉÉÉTA/bicikli/gör deszka korcsolya valami olvasó parkban vagy ilyesmi----moooozi kérdez utána hátha beengednek hororfilmre :D az a legütösebb a lényeg ne ójat néz amit te szeretsz hanem amilyet ö szeret---ssééééta ezútal nem csendes helyen hanem városban aho lpezseg az élet esetleg butikokbol valami szépet a högyikének ---- és végül a szököküt estefelé avgy esetleg egy csendes tó partjá leülve csodálni egymást tökéletes alkalom egymáshoz bujni és elöre helyezni a kapcoslatototokat
2010. jún. 11. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Évzáró még hátra van gondolom, akkor beszélj vele, jobb személyesen mint msnen.
2010. jún. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!