Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jön a nyáriszünet, egyik "kiszemeltem" a sulinkba jár. Már csak msnen tudom felvenni vele a kapcsolatot. Hogy hívjam el hogy találkozzunk? Mit mondjak neki KONKRÉTAN. Ő 15 éves és én is. (fiú vagyok)
Ha talizunk, leülünk egy padra. ott mit csináljak? Hogy kérdezzem meg hogy pl: Össze-e jönne velem? Hányadik tali után kell ezt stb... ? :)
15-18 éves lányok! Ha egy fiú elhív talizni, már egyből gondoljátok hogy akar valamit nem? :D
Én cska az utolsó kérdésre válaszolnék:
"Ha egy fiú elhív talizni, már egyből gondoljátok hogy akar valamit nem? :D"
Hát nem hiszem, hogy ha elhívsz valakit, akkor az ne azt gondolná, hogy akarsz valamit. Csak úgy minek hívnád el(legalábbis ez szerintem elég ritka)?
F
Hmm..beszélgessetek,majd kérdezd meg lenne-e kedve fagyizni v elmenni vhova veled..
Padon,dumálni dumálni,meghallgatni,nemközbeszólni..mielőtt elválnátok kérdezgesd h jól érezte-e magát,akarna-e többet..
Ha nemet mondana,egy enyhe arcpuszi,és kész..utána úgyis lesz vmi;)
Sok sikert!:):)Írj majd h mi volt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!