Tényleg elakarják venni a diákoktól a nyáriszünet egy részét?
Figyelt kérdés
ugy halottam csak 1 vagy másfél hónap lessz.2011. júl. 15. 14:56
1/7 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés, de amit Te hallottál az nem jó, mivel ugyan felmerült, hogy megrövidítik a nyári szünetet, de csak 1-2 héttel. Magyarul így is lesz két hónapod. Ezek csak tervben vannak, nem hiszem, hogy a közeljövőben megvalósítják.
2/7 anonim válasza:
És odaadnák nyári, vagy téli szünetben, de szerintem valószínű, hogy megcsinálják.
3/7 anonim válasza:
* szerintem nem valószínű (előző voltam)
4/7 anonim válasza:
szünet nem lesz kevesebb, csak nem így lenne elosztva, hogy nyáron egybe egy csomó. szerintem jó ötlet.
5/7 anonim válasza:
Egyébként valamilyen szinten én is jó ötletnek tartom, hiszen a tavaszi szünet nagyon kevés, téli szünetben meg esélyem sincs elutazni az ünnepek miatt, ugye. Már csak annyi a gond, hogy ki képed 40 fokban tanulni ? :S
6/7 anonim válasza:
Szerintem rossz ötlet, mert pont ahogy utolsó is írja 40 fokban már semmit nem lehet csinálni, hacsak nem lesznek klímák, amik nem lesznek, a sulikban. A hosszú szünet pontosan ezért van nyáron. De mjuk nekem már hálisten édesmindegy mit csinálnak.
7/7 anonim válasza:
Az volna a legjobb, ha mégis megvalósítják, hogy az utolsó hónapban már nem tanulás lenne, hanem mindenki választhatna, hogy milyen órára megy be fakultáció szinten ,és mondjuk egy jó kis felkészítő lenne, pl az őszi érettségire. Számonkérés nem lenne, csak 1 hónapos előkészítő vagy mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!