Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú pattanásos, nagyban csökkenti a lehetőségeit a lányoknál?
Szia!
Szerintem nem konkrétan a pattanásokkal van a baj, hanem , hogy a pattanások miatt gátlásos vagy...
Velem is így volt.Borzalmasan ronda volt a bőröm. Nekem a bőrgyógyász 5 hónapja írta fel a Roaccutant, azóta sokat javult.Már csak pár halványabb piros pötty látszik, de nincs egyetlen "gyulladt jelenség"(az orvos szavaival élve) az arcomon. Szerintem próbálj meg egy másik bőrdokit.
Az tényleg sokat segít ha minden fürdésnél megmosod az arcod sima szappannal majd hagyod picit, addig lefürdesz aztán lemosod majd bekened mondjuk clean and clearrel. vagy bármilyen pattanáselleni kütyüvel. a lényeg hogy szárítsa.
Am nekem is pattanásos volt a pasim mikor összejöttem vele, de másfél év alatt olyan szép sima lett az arca hogy az hihetetlen. A fent leírt módszert alkalmazza még most is. Am függ attól is mennyire vagy pattanásos. Ha nagyon akkor muszáj vmit kezdeni a bőröddel, ha elvétve van egy-egy azzal még lehet élni :)
én elsőbb az arcot, a fejet nézem meg:D
elmegy egy két pattanás, de ha tele van az arca v homloka akkor nem jön be:S
Bármilyen hihetetlen, szerintem még van olyan is, akinek kifejezetten jól áll.
Az ilyen kis apróságok nem számítanak.. nálam.
A gátlásosság a probléma ilyenkor, azon filózol, a másiknak biztos nem tetszik, meg undorodik stb.
Csak lazán (szintén van bajom a pattanásokkal):)
Ne hanyagold el azért.
Tipp: vegyél KÉNSZAPPAN-t bioboltban vagy Rossman/DM, természetes és nincs telnyomva mindenféle vegyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!