Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú pattanásos, nagyban csökkenti a lehetőségeit a lányoknál?
Figyelt kérdés
Sajna mindent próbáltam, bőrgyógyásznál is voltam de nem múltak el. 19f2009. márc. 19. 21:12
11/13 anonim válasza:
eddig 3 pasiba voltam/vagyok belezúgva úgy igazán, és 3ból 2nek elég sok pattanás van a fején:D de ez nem változtat a tényen, hogy helyesek, aranyosak, és a belsőn sem változtat. szval nálam azok a pattanások nem számítanak... ha valaki helyes, akkor pattanásosan is helyes.
12/13 anonim válasza:
a pattanások csak pattanások. nem emiatt fognak/nem fognak járni veled ;)
13/13 anonim válasza:
Nem is csak a belsőről van szó... Mostani párom eszméletlenül helyes, és nekem fel se tűntek a pattanások, egyszerűen nem az volt az érdekes az arcán. Azóta egyébként kezeli egy speciális gyógyszerrel, és szépen múlnak, de engem soha az életben nem zavart. És szerintem mást sem, mert mielőtt lehorgonyzott volna mellettem átbulizta a nyarat, minden este más lánnyal táncolt/smárolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!