Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudsz tolerálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudsz tolerálni egy férfinak akin érzed, hogy hűséges típus, egyszerű a szexigénye, intelligens, határozott, empatikus, ferr, kettőtökért él, nem ad okot féltékenységre és elutasít mindenféle "modern kapcsolat" felállást?

Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 13:12
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

ne hari de én sem tolerálnálak..

még szép, hogy számonkérlek..

egy jó rendszerben minden meggondolatlan, pofátlan, provokatív dolgot számonkérnek..

tudom én a bajotokat..

ha vki leírja a jó tulajdonságait azonnal belevesztek mert irigylitek..

de arra pl nem gondolsz, hogy egy intelligens ember lehet hasznos, önfeláldozó is..

tényleg azt hiszed, hogy ez helyes reakció egy r betűért? ennyire remélem nem vagy (még) sötét..

2018. jún. 26. 20:58
 32/37 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem pedig az indokolatlan hepciáskodásod az, ami gusztustalan.

És nincs olyan, hogy "vitakultúrátok", mert ha nem tűnt volna fel, sokan sokféle módon válaszoltak neked, de te kollektívan elküldtél mindenkit melegebb éghajlatra, úgyhogy itt nem csak mindenki másnak kéne változtatnia a hozzáállásán, hanem bizony neked is.

2018. jún. 26. 21:43
 33/37 anonim ***** válasza:
95%
Egy jó rendszerben az emberek tudnak helyesen írni, jóbarát, de ha mégsem, és valaki kijavítja őket, nem vergődnek, mint egy nyomorult, hanem javítják magukat, továbbmennek, aztán kalap..
2018. jún. 26. 22:08
 34/37 A kérdező kommentje:

szerinted itt ki nem javította magát?

elárulod?

de mit kell többet magyarázni?

olvass vissza, hogy hány negatív, ocsmány jelzőt aggattatok rám egyetlen egy r betű végett.. na hányat?

és ezt még védenéd is, na ez a nem normális dolog..

tudom én, hogy elkap egy savanyú érzés mikor vkiről jót olvasol de mivel vagy előrébb, hogy megpróbálod fikázni?

te attól jobb ember leszel?

ebben ezer vagyok, hogy ez volt az indíték mivel bármilyen összehányt, értelmetlen kérdés is meg tudtunk sokszor válaszolni..

vhogy csak kibogoztuk, nem?

és itt nem az volt a feladat, hogy megpróbáld kétségbe vonni az állításaimat de mégis ez sikeredett..

de hiába minden vergődés, ugyanis nálatok komolyabb emberek sem tudnak elnavigálni a céljaimtól..

maga az anonimitás alatti szenny ami miatt macerállak benneteket még mindig..

2018. jún. 26. 22:51
 35/37 A kérdező kommentje:

és még..

aki ezt állította, idézné lsz, hogy hol

és kit küldtem melegebb éghajlatra?

vagy ezt már csak képzelted?

neked nem jeleníti meg a kommenteket?

olvass vissza!

2018. jún. 26. 22:56
 36/37 anonim ***** válasza:
96%

:DDDD

A kis neurotikus. Bár kicsit fárasztó, ahogy a semmin pörögsz egy napig ilyen elmebeteg, kényszeres stílusban, de majd valakinek biztos pont ez fog kelleni. Ja nem.

2018. jún. 27. 08:58
 37/37 A kérdező kommentje:

még mindig hozol újabb jelzőket..

csak gondoltam szólok, hátha észreveszed magad..

és újabb tévedés: a kerdés nem engem hivatott eladni..

akkor leírtam volna mindent

2018. jún. 27. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!