Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudsz tolerálni egy férfinak akin érzed, hogy hűséges típus, egyszerű a szexigénye, intelligens, határozott, empatikus, ferr, kettőtökért él, nem ad okot féltékenységre és elutasít mindenféle "modern kapcsolat" felállást?
ferr, ferr... innentől az intelligens már bukott.
Ezek nagyjából alapvető elvárások, önmagukban semmi rendkívülit nem hordoznak.
Az pedig, hogy egyszerű a szexigénye nem feltétlenül pozitív tulajdonság.
>ferr
Amúgy mégis milyen választ vársz?
Oké, írom, hogy én mit tolerálnék ilyen férfinak:
Tolerálnám, ha röhögne azon, amikor a csirke fejének levágása után a többi tyúk felkapja a levágott fejet és egymást kergetve rohangálnak vele.
Tolerálnám, ha cukorral ÉS szalonnával enné a túróstésztát.
Tolerálnám, ha reggel olyan szaga lenne, mint a másnapos, asztalon hagyott kínai kaja maradékának.
Folytassam még? Remélem, segítettem.
Mi a fene tud "nem hasznos" lenni abban, ha megkérem a kérdezőt, hogy pontosítsa a kérdését? :D
Már akkor is lepontoznak, ha nem is ír semmit az ember? :D
"ferr"
Ezt nem. Innentol halott a dolog.
Egyébként mi az a "modern kapcsolat"?
Mert ha arról van szó, hogy a poszter szerint "manapság minden nő az alfahímekre bukik meg mindenki kefél mindenkivel, bezzeg én a zéró libidómnak hála hűséges típus vagyok", akkor az gáz.
Nem láttátok még a fairt magyar kiejtéssel leírva? Rögtön elhiszem..én ezen az oldalon kb 20x láttam már..
Bezzeg a szmájli, bicikli meg a hekkelés elfogadottak..
De rátok nem áldozok az időmből..érdekes módon a téma jól ki lett kerülve
Amúgy nem, nem szeretném leírni a hátrányokat, vegyük azt, hogy az eddigiek (pia, cigi, drog, ápolatlanság, stb) közül egyik sem
Mégpedig azért nem írom le mert a saját ötletekre vagyok kíváncsi..
Igaz viszont, hogy nem adtam támpontokat..
Íme most:
egeszség
távolság
külső
időbeosztás
családtervezés
hobbi
vallás
bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!