Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudsz tolerálni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudsz tolerálni egy férfinak akin érzed, hogy hűséges típus, egyszerű a szexigénye, intelligens, határozott, empatikus, ferr, kettőtökért él, nem ad okot féltékenységre és elutasít mindenféle "modern kapcsolat" felállást?

Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 13:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%

Hát ilyen magyar kiejtéssel tuti te sem találkoztál leírva, mert egyszerűen nem létezik. Még ezen a külön univerzumot képező oldalon sem. Meg eleve nem is ferr-nek, hanem fer-nek ejtik, erről ennyit.

A szmájli, hekkelés pedig már honosodott szavak, hála a digitális nyelv elterjedésének.

A biciklire viszont nem tudom miért pikkelsz, remélem nem azért, mert azt hiszed "bicigli"-nek írják helyesen...

Ennél a pontnál csatlakoznék a korábbi hozzászólókhoz, ugyanis én sem tolerálom, ha valaki nem beszéli/írja helyesen a saját anyanyelvét.

Plusz általam nem tolerált dolgok: bagó, pia, erőszakosság, önteltség, tutyi-mutyiság, határozatlanság, ápolatlanság, ostobaság stb.

2018. jún. 26. 15:36
 22/37 anonim ***** válasza:
sporrrtszerrű :DD
2018. jún. 26. 15:51
 23/37 anonim ***** válasza:
96%

Akkor ha eltekintek attól, hogy nem bírod az anyanyelvedet igényes színvonalon, és még neked áll feljebb, akkor azt mondom:

A kerdésben leírtak alapnak tekintendők, nem leszel tőle főnyeremény.

2018. jún. 26. 16:06
 24/37 anonim ***** válasza:
77%

Akkor a támpomtok alapján;

- egészség - ne szoruljon ápolásra (persze más az, ha már együtt vagyunk és történik vele valami), ne legyenek elhanyagolt bajai, amivel nem hajlandó dokihoz menni

- távolság - ne kelljen külön szervezni a találkozót napokig, lehessen olyat, hogy "na várj, átugrok hozzád mindjárt". Távkapcsolatnak nem látom értelmét.

- külső - ne legyen igénytelen, ne legyen szélsőséges (extrém sovány, extrém dagadt, extrém kigyúrt)

- időbeosztás - legyen napi pár óránk egymásra + a hétvégék legalább többnyire legyenek szabadok

- családtervezés - akarjon házasságot, gyereket ne

- hobbi - ne legyen ön- és közveszélyes hobbija, ill. legyen legalább pár dolog, amit mindketten szeretünk csinálni, és nyomathatjuk közösen

- vallás - mindegy csak ne legyen elvakult és elutasító & ne akarjon téríteni

2018. jún. 26. 16:15
 25/37 A kérdező kommentje:

intelligencia nem egyenlő tökéletesség

egy betű elvétése nem egyenlő ocsmány helyesírás

amit műveltek nem egyenlő helyesbítés

sosem tudták belőlem kiprovokálni a bizonyítást, ezért nem másolom be azokat a privát üzeneteket ahol önként dícsérik a szókészletemet, a helyesírásomat és a fogalmazásmódomat

a 78-asnak kössz az emberi hangnemet és várunk még értelmes választ ha csillapodtak a kedélyek

2018. jún. 26. 16:27
 26/37 A kérdező kommentje:

micsoda kuss lett..

mert ugye válaszolni már luxus..

2018. jún. 26. 18:46
 27/37 anonim ***** válasza:
80%

Választ akarsz?

"egyszerű a szexigénye" - most komolyan, az érdem, ha valaki "beéri" heti két alkalommal, szigorúan Barátok közt után, leoltott villany mellett, misszionárius pózban, három perces időkeretben? Vagy mit értesz egyszerű szexigényen? Alacsony libidót? Az erkölcsileg miért is dicséretes kategória szerinted?

"intelligens" "ferr"

Továbbra sem definiáltad, mi az a "modern kapcsolat", amit te annyira lenézel.

Ennyi erővel írhatnál olyat, hogy "egy fejem, két karom, két lábam van, mi tudnál tolerálni egy ilyen férfinak?"

2018. jún. 26. 18:59
 28/37 anonim ***** válasza:
72%

"intelligencia nem egyenlő tökéletesség"

Mondott valaki ilyet? Azért lett megkérdőjelezve az intelligenciád, mert elrontottál vmit, de ahelyett, hogy helyesbítettél volna, elkezdtél hisztizni.

"egy betű elvétése nem egyenlő ocsmány helyesírás"

Ez igaz. Bár így is megkérdőjelezhető az illető helyesíráshoz való viszonya, ha következetesen követi el az adott hibát.

"amit műveltek nem egyenlő helyesbítés"

De, ez helyesbítés. Bár a hangnem valóban megkérdőjelezhető. Viszont ha azt vesszük milyen hangvételű kirohanásra érkeztek ezek a válaszok, akkor mégsem.

"sosem tudták belőlem kiprovokálni a bizonyítást, ezért nem másolom be azokat a privát üzeneteket ahol önként dícsérik a szókészletemet, a helyesírásomat és a fogalmazásmódomat"

Messziről jött ember azt mond, amit akar.

"micsoda kuss lett..

mert ugye válaszolni már luxus.."

Kérlek nézd el a GYK-n lézengő embereknek, hogy nem itt töltik minden percüket, a te kérdésedet frissítgetve másodpercenként...

A kérdésre pedig már korábban is válaszoltam, de akkor kifejtem bővebben, csak a te kedvedért:

Súlyos eü-i állapotban lévő ember kizárt, kivéve, ha már együtt vagyunk, amikor megtörténik a baj. Távkapcsolat nem játszik nálam, legyen városon belül. A vallás engem abszolút hidegen hagy, muszlim szóba sem jöhet, de ha nem bigott a többit elviselem. A hobbit tekintve örülök, ha minél több közös programot lehet szervezni, szóval itt nem árt a szinkron, de persze lehetnek eltérések, csak ne mindenben, mert az kiidegel.

2018. jún. 26. 19:05
 29/37 A kérdező kommentje:

na ugye..

a hangnem megkerdőjelezhető (nem is kicsit)

a nagyon agresszív kirohanásomat nem tudom hol láttad? ..nem hü|yéztem, meg linkeltem mindenféle rátok akasztható, valótlanságot..ti viszont megtettétek úgy ismeretlenben

ki, vajon ki mondta, hogy egy betű rontástól semmibe venne? na ki?

ne tagadjuk a dolgokat..olvass vissza!

hiába mented az irhád, aránytalan és gusztustalan a vitakultúrátok

és még élvezitek is, sokat elmond a hátteretekről sajna

én nem lettem kevesebb ne gondold..

2018. jún. 26. 19:52
 30/37 anonim ***** válasza:
97%
Na ha már így benne vagyunk: pl ezt a számonkérő stílust nem tudnám tolerálni. Az összefüggéstelen gondolatokat se igazán.
2018. jún. 26. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!