Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy manapság a lányok a negyvenes pasikra hajtanak?
Én nagyon nem vonzódom az idősebbekhez.
Aki azt állítja, hogy fiatal lányként középkorúakra bukik, az se vonzódik magához a férfihoz, csak a pénzéhez.
Én nem igazán vettem ezt észre,pedig magas vagyok,fiatal korom óta kondizom,testileg kb olyan vagyok mint 30 évesen,a hajam is megvan,csak a mimikai ráncaim erősödtek meg 40 éves koromra.
Van egy sikeres vállalkozásom is.Ami a jelentős különbség,hogy régen minden nap megnéztek a 20as nők,sokszor kezdeményeztek is.Manapság meg ha összeakad a szemünk akkor elkapott szem,összeszorított száj a válasz legtöbbször,meg hogy nem mernek letegezni.
Szóval rám biztos nem hajtanak,legfeljebb akkor jönnek oda dumálni,meg ismerkedni ha a szépséges kislányommal megyek vásárolni,vagy játszóra,sétálni.
27 nő vagyok, a pasi aki a szeretőm, 40éves, simán lehetne kapcsolat a részemről de foglalt.
sosem kell(ene) a pénze, dolgozok évek óta, van saját autóm, lassacskán összejön egy kisebb házra való is.
és ezt egyedül értem el.
a pasi kellene, nem az egzisztenciája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!