Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem hajtanak az ösztönök?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanoktól kérdezném akik már régóta párkapcsolatban/házasságban élnek, ti nem vágytok néha arra, hogy új férfit/nőt ismerjetek meg, újra atéljétek a kezdeti izgalmakat? Vagy pusztán csak az, hogy ismerkedjetek, barátkozzatok, beszélgessetek új emberekkel?2018. febr. 18. 12:52
1/11 anonim válasza:
Engem nem az ösztönöm hajt, hanem az, hogy szarik a fejemre a párom. Szóval de, vágyom arra, hogy újra ismerkedjek, barátkozzak, randizzak, hogy legyen izgalom abban, ahogy megismerek valakit, vagy ilyesmi. Hogy érezzem azt a jóleső érzést, mikor kellek egy férfinak, keresi a társaságom, egyebek. :)
De nem fogom megcsalni a párom, ez nálam nem opció. Várok türelemmel, hátha változik a helyzet, ha nem, akkor dobbantok. De egyelőre kitartó vagyok és nem adom fel.
2/11 anonim válasza:
Dehogynem. El van laposodva a kapcsolatunk.
22F
3/11 anonim válasza:
Ezért kell változatossá tenni a párkapcsolatot, csak a legtöbb embernek könnyebb inkább megcsalni a másikat akkor, meg kibeszélni.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 én nem igazán a megcsalásra gondoltam..
2018. febr. 18. 14:00
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokaknak hiányzik. Es rossz erzes lenne tudni, hogy már soha többé nem lesz benne részem.
6/11 anonim válasza:
Nincs párkapcsolatom, mégsem vágyom arra, hogy ismerkedjek, barátkozzak, beszélgessek.
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Elég fura..
2018. febr. 18. 14:52
8/11 anonim válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy tény, dolgozni kell azon, hogy ne legyen lapos egy kapcsolat, jól működjön stb., de ehhez édeskevés, ha csak egy ember akarja helyrehozni pl. Ketten kellenek hozzá, így persze, hogy hajtják az embert az ösztönök.
9/11 anonim válasza:
Vannak ösztöneim, de nem az irányt.
Túl sokat kockáztatnék egy félrelépéssel, nem éri meg. Ez egy tudatos döntés.
Attól, hogy kapcsolatban vagyok, még fel tudom mérni, hogy kiknek tetszek, egy kis haverkodás, csipkelődés is belefér.
10/11 anonim válasza:
De, ha már egy-két napig nem szexelünk, akkor másnap leteperem őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!