Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem hajtanak az ösztönök?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanoktól kérdezném akik már régóta párkapcsolatban/házasságban élnek, ti nem vágytok néha arra, hogy új férfit/nőt ismerjetek meg, újra atéljétek a kezdeti izgalmakat? Vagy pusztán csak az, hogy ismerkedjetek, barátkozzatok, beszélgessetek új emberekkel?2018. febr. 18. 12:52
11/11 anonim válasza:
Fiatalabb koromban hajtott a vérem, ezért de, hajtott az ösztön. De ez a fajta kíváncsiság nem adta meg azt a belső teljességet, amire valójában vágytam. Ezt egy fix partnerben találtam meg, így a felszínes kapcsolatokból végre belemerülhettem egy mélyebb kapcsolatba, ami sokkal többet ad. Jelenleg semmire nem cserélném ezt fel.
Egyáltalán nem érdekel más férfi, főleg, mert tudom, látom és tapasztalom hogy nagyon nehéz lenne ilyen intelligens, okos és humoros pasit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!