Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vár el egy 26 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vár el egy 26 éves lány egy 18 éves fiútól? ⬇️

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és én se vagyok közömbös számára!

Szóval ha a szimpátia meg van kettőnk között akkor mit tudok tenni, hogy esetleg komolyabb kapcsolat kialakuhasson belőle?

2018. jún. 22. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Komoly kapcsolatra nagyon kicsi az esély. Egy 26 éves szemében olyan vagy, mint egy gyerek. Akivel lehet szexelni, de kapcsolat..aligha :D
2018. jún. 22. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Ezt szerinted mi honnan tudjuk?? Nincs egzakt képlet, ami megmondja, hogy ki kitől mit vár. :D

Szóval csak hajrá!

2018. jún. 22. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szexet :D De engem meg az érdekel ,hogy csináltad a kék keretes nyilat?? :))
2018. jún. 22. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szexet? Azt sem, túl fiatal.
2018. jún. 22. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokot!

A nyilat a bal alsó sorba az írásjeleknél a szimbólumokra kattintasz és alul jobbról az utolsó előtti mezőbe találod!😊

2018. jún. 22. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
26 éves nő vagyok, én nem nézném a korkülönbséget, ha annyira bejönne az adott srác. Szerintem próbáld kideríteni, hogy ő hogy áll ehhez, de simán lehet esélyed. Ne írd le eleve, hogy úgyse kellenél neki, mert fiatalabb vagy. Nyilván sok nő nem kezdene fiatalabbal, viszont nem mindenki gondolkodik ugyanúgy. :)
2018. jún. 22. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha bejossz neki,azert jossz be,amilyen vagy. Nem kell tenned semmi kulonoset.

En siman komolyan veszem a korodbeli fiukat es siman megyek mindenhova.

Valakinek bejon,h nala fiatalabb a fiuja ,vkinek nem.

N/36

2018. jún. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!