Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 vagyok és még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vagyok és még mindig nagyon kicsik a melleim melltartó nélkül szinte nincs is mellem. Mit tegyek hogy meg nőjenek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 23:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Menj el dokihoz. Hormonkezelés segíteni fog.
2010. jún. 16. 23:17
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Biztos lany vagy?Ki mondta??
2010. jún. 16. 23:20
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Lehetőségeid:

-Agykontroll

-UH-masszírozó + krémek (beauty breast, perfect women)

-tabletták nem mindenkinek jönnek be) Átlagos növekedés 2-4 cm.

-fogamzásgátló (mercilon)

-mellpumpa, évekig kell használni

-görögszéna+lenmag (egy kiskanálnál eszedbe ne jusson többet enni...), vagy más fitoösztrogén tartalmú növény

-varászhármas (King of kings=KK, sunfleur, aromax mellfeszesítő masszázs olaj)

-mellműtét

Van kérdésed írj. És ha nem vagy megelégedve akkor változtass, vagy fogadd el, de ne szenvedj.

Jó növögetést!

2010. jún. 16. 23:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettőt ajánlom.
2010. jún. 16. 23:24
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Szia! Lehet, hogy még nőni fog.

Mondjuk én A-kosaras melltartót hordok, és 16 éves korom után már nem is lett nagyobb a mellem. De nincs kizárva, hogy a tiéd még nőni fog.

Nem hiszem, hogy tudnál mit tenni. Ha már évek óta menstruálsz és egyébként nőies jelleged van (gondolok itt a combjaidra, csípődre, fenekedre), akkor nem hiszem, hogy bármi gond lenne a hormonjaiddal. Egyszerűen ilyen alkat vagy. Próbáld meg elfogadni, és jól érezni magad a bőrödben.

Attól hogy nem nagy a melled, még lehetsz csinos lány. Azt hangsúlyozd, akár öltözködéssel, akár sminkkel, amit szépnek tartasz a külsődön. L/22

2010. jún. 16. 23:27
 6/14 anonim ***** válasza:
8%
Tanulj az igekotos igekrol.
2010. jún. 16. 23:42
 7/14 anonim válasza:
Szakadjon meg aki lepontozott. Csak mert én nem jöttem a süket szerencse süti fogadd el magad szöveggel, mert tudom milyen teher így élni...
2010. jún. 17. 01:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Hagyd meg olyannak, amilyen és keress olyan partnert, aki ez szereti. (Engem is vegyél fel a listádra!) Nem mindenkinek a nagy tőgyek jönnek be!
2010. jún. 17. 09:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindazoknak akik képesek voltak normális választ írni.
2010. jún. 17. 16:32
 10/14 A kérdező kommentje:
09:39 milyen listára vegyelek fel?
2010. jún. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!