Milyen melltartó lenne megfelelő pántnélküli felsőhöz, ha nagyok a melleim?
Figyelt kérdés
Előszeretettel hordok pántnélküli felsőket, de annyira undoritó hogy mindig látni a melltartópántot... A szilikonpántok nemtartják meg a mellem, és elszakadnak. Sehol nemtalálok olyan pántnélküli melltartót, amely megtartaná a melleimet ... :/ help.2011. ápr. 26. 18:48
1/5 anonim válasza:
Az a rossz hírem, hogy a pánt nélküli felsőket nem melltartóhoz, és sajna nem nagy mellekhez találták ki.
Az jó kérdés, hogy egyáltalán kell-e oda az a melltartó??
Másrészt lehet kapni olyan pánt nélkülit, aminek van egy kis fűző jellegű része deréknál, több tartást ad, mint a sima.
Ilyesmi, pántok nélkül, kosaras változatban.
2/5 anonim válasza:
Hat ha mutiznal egy kepet a melleidrol tudnek segiteni,meg hogy mekkorak
3/5 A kérdező kommentje:
igen, legszivesebben felsem vennék melltartót, csak mivel nagyok a melleim a gravitáció meg ugye lefelé vonzz, igy egykicsit lógnak.
2. kommentelő - ha humoros akartál volna lenni, akkor megsúgom hogy nemvoltál az ;) :)
2011. ápr. 26. 22:22
4/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám, sajnos a pánt nélküli melltartó szóba se jöhet..:( Én szilikonpántot szoktam használni, van ilyen mattabb, elég drága de alig látszik, esetleg egy bolerót veszek fel rá, de akkor elveszti a lényegét, hogy pánt nélküli.. Jobb ötletem nincs bocsi, én ezeket csinálom:)
5/5 Jenny Junior válasza:
Sajnos konkrét dologgal nem tudok segíteni, a kis mellűek táborába tartozom. De szerintem, ha egy "igazi" fehérnemű üzletbe bemész az eladók biztosan tudnának segíteni. Olyan boltokra gondolok, mint a Triumph, Tezenis, Women's secret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!