Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményétek arról a lányról, aki feltette azt a kérdést, hogy "létezik-e ilyen 18-25 éves kor" között?
Hát ez azért nekem túl durva, ha valaki így belistázza milyen pasit keres. Aki ilyen, az az életben is ilyen, szal h válaszoljak, véleményem:
A lány nem lehet valami laza, sokat tervezget, szerintem határozott elképzelései vannak az életben, viszont itt túlságosan ráment a részletekre.
Annak van igaza, aki azt írta, "lehetnek hülye elvárásai, de ha szerelmes lesz úgyis leszarja ha a másik nem teljesíti ezeket az elvárásokat."
Kezdjen el élni végre szerintem, ne csak álmodozzon folyton.
Am én ismerek ilyen srácot(kivétel nála a vitoslázás).
19/L
Hát ez azért nekem túl durva, ha valaki így belistázza milyen pasit keres. Aki ilyen, az az életben is ilyen, szal h válaszoljak, véleményem:
A lány nem lehet valami laza, sokat tervezget, szerintem határozott elképzelései vannak az életben, viszont itt túlságosan ráment a részletekre.
Annak van igaza, aki azt írta, "lehetnek hülye elvárásai, de ha szerelmes lesz úgyis leszarja ha a másik nem teljesíti ezeket az elvárásokat."
Kezdjen el élni végre szerintem, ne csak álmodozzon folyton.
Am én ismerek ilyen srácot(kivétel nála a vitorlázás).
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!