Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitakarhat a pasi ilyen felallasban?
Van egy par több evtizedes hazassaggal , boldogak a nö tizenketevvel fiatalabb apasinal , van ket felnött gyerek , a pasi nagyon jóravaló ember aki mellett a nö gondtalan es igazi nönek erezheti magat .
A nö csinosis, es a pasi megis felajanlotta az anyagi segitseget a baratnömnek aki huszonket evvel fiatalabb a pasinal viszont nyolcvanötkilós, szep arcra es apolt de a feleseg vekonyabbsokkal .
Baratnöm meseli h mindenben akarja segiteni viszihozza vasarolni de azt mondja h nagyon rendes ember es a feleseget nem csaljameg , csak segit
Mi motiválhat egy embert ilyen tettre??
Nem talaltam mas kategóriat ezert ide irtam
Sajnalom az ékezetek hianyat
#13, beelőztél! XD
Amúgy meg bármi lehet - gondoskodó típus, vagy nincs gyerekük és fogott egyet magának.
Én is segítek egy csomó embernek mindenféle dolgokban, de semmi szexszel kapcsolatos dolog nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!