Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom kicsit túlzásba viszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kicsit túlzásba viszi az ajándékozást?

Figyelt kérdés

Mindig amikor eljön hozzánk hoz magával ajándékot anyukámnak egy nagy csokor virágot és bonbont apukámnak meg valami alkoholt.

De kicsit túlzásba viszi mostmár velem szokott apukámnak pálinkát küldeni.Valakinek volt már ilyen kapcsolata?

2018. jún. 20. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Micsoda problémák.
2018. jún. 20. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezentúl hozhatod nekem apukád helyett a pálinkát.
2018. jún. 20. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit túlzás, az első alkalomkor oké, ünnepekkor oké, illetve hébe-hoba ritkán vihet magával valamit, de azonkivül nem igen szokás. De miért nem a pároddal beszéled meg, hogy ez kicsit zavar, illetve furcsálod?
2018. jún. 20. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

És akkor most mi legyen, hogy ezt kiírtad nekünk, ahelyett, hogy megbeszélnéd a pároddal 5 perc alatt, hogy zavar?

Veregessük meg a vállad virtuálisan, hogy milyen igazad van?

2018. jún. 20. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
15:51 gyakorin te ilyeneken még fennakadsz? LOL
2018. jún. 20. 15:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak a véleményetekre voltam kíváncsi de néhány embernek ez sem megy
2018. jún. 20. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Ez nekem is túlzásnak tűnik, és úgymond túl nagy nyalizásnak. Mintha mindenképp nagyon be akarna vágódni. És ez azért elgondolkodtató.

2018. jún. 20. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán az ajándékozás az ő szeretetnyelve, ezért azt gondolja, hogy titeket is egyértelműen az tesz boldoggá.

Nézzetek utána az 5 szeretetnyelvnek!

22/N

2018. jún. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!