Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba viszem ezeket a dolgokat?
Az exemmel egy évet éltünk együtt,két éve jártunk.. és egy éve van vége köztünk. 3 hónapja ismerkedem egy fiúval.. nagyon jól kijövünk.. általában mikor nalla vagyok gyakran főzök neki,vagy épp elmosogatok,beagyazok.. pedig együtt se lakunk.. mikor együtt éltem exemmel kb ugyanezeket csináltam.. de ez alap dolog úgy gondolom egy nőnél aki együtt lakik a társával... Főztem mostam takarítottam, gondoztam a kertet,virágos kertet.. De úgy gondolom túlzásba vittem... Volt hogy éjszakás műszakban volt és én egész éjszaka nem aludtam.. megcsináltam a dolgom..és nappal aludtam vele délutánig.. és még sok hasonló dolog.. és ő is ugyanúgy odaadó volt mint én.. volt hogy reggel korán felkelt csak azért hogy friss peksutit hozzon stb stb.. szóval nemtudom hogy ezeket a dolgokat túlzásba viszem e.. én ilyen vagyok kiskorom óta.. akarkinel vagyok mindig felajánlom a segítségem. Csak tartok attól hogy a mostani fiú akivel ismerkedem ezt kihasználja...vagy nem is tudom...
21 / L
Szerintem ne aggódj ezen. Írod, hogy korán felkelt, és hozott péksütit. Ez ugyanolyan gesztus, mint amit te csinálsz. De észre fogod venni, ha elkezd kihasználni.
20N
En kimondottan orulnek ezeknek a dolgoknak, persze ha komoly kaocsolatot szeretnek. Szep dolog a torodes, csak viszonozza a masik is. Annal rosszabb nincs mikor nem megy forditva. Nem tudok ennel jobbat hozza szolni a temahoz.
Egy egyedulallo pasi :)
"pedig együtt se lakunk.... de ez alap dolog úgy gondolom egy nőnél aki együtt lakik a társával"
Az önellentmondást ne vidd túlzásba, a többivel nincs baj. :)
30/f
Várj, most akkor együtt laktok vagy nem?
Mert szerintem még állandó vendégként sem illendő a másiknál rendezkedni. De ti tudjátok.
Ha hozok neked friss péksütit, jöhetsz hozzám is takarítani. Szívesen látlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!