Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan akinek a barátja/férje nem engedi az ajándékozást ünnepeken?
Megszoksz vagy megszöksz tipikus esete.
Nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás, én nem lennék együtt ilyen emberrel.
Elég gáz barátod van ne is haragudj. Nincs is rosszabb egy smucig embernél. Én azért sokkal galansabb vagyok a nőkkel, de ettől még nem szállok el nem tudom meddig.
25/F
Az én barátom nem szeret kapni, ennek ellenére rendszeresen ad nekem dolgokat. Pl most is amikor elutazott, hozott nekem. Karácsonyra kapott, totál puding volt tőle, azóta jobban viseli az ajándékokat. De előtte barmit kapott, nehezen viselte, mégis sok energiát beletett abba, hogy nekem jót adjon.
Szerintem önző a barátod, szűk látókörű.
Esetleg van valami oka ennek? Mi az? Lehet, hogy van sérelme emiatt.
Igen, az a baja hogy az előző kapcsolata 4 évig tartott, és a lány szakított vele tavaly nyár végén. Ő meg mindent megvett neki amit csak lehetett. Május elsején is májusfa, május kosár, mindig rengeteg közös program amit ő fizetett a lánynak, rengeteg ajándék az ünnepekre. Pedig teljesen átlagos színvonalon él,szóval nem gazdag. Szakítás után eldöntötte hogy új életet kezd és akárkivel lesz kapcsolata, egy csokit sem fog venni neki. Nekünk sincsenek közös programjaink sem emiatt. Azt hittem meg fog változni de látom hogy nem. Tegnap is a fejemhez vágta hogyha ez nem tetszik akkor keressek jobbat,meg ne az ajándékok miatt legyek vele. Ez igaz, nem amiatt vagyok vele, de szerintem nevetséges hogy nem vehetünk egymásnak pl egy szülinapra egy jelképes ajándékot sem.
Ezért kérdeztem hogy itt esetleg van-e még ilyen aki hasonló helyzetben volt és mit tett..
Nekem csak jól esne akár egy kézzel írt kis levél is vagy hogy lássam hogy gondolt rám aznap. Nem az érték a fontos.
De nekünk közös programjaink sincsenek, egy moziba nem tudom elvinni vagy lesz nemsokára csokifesztivál ahova úgy volt hogy együtt megyünk de végül azt mondta, hogy inkább oda is a barátnőimmel menjek, mert nem az ajándékokról meg a programokról szól egy kapcsolat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!