Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan akinek a barátja/férje nem engedi az ajándékozást ünnepeken?
Nem olvastam el az összes hozzászólást de elcsíptem egy nagyon fontos dolgot.
Emltetted a 4 éves kapcsolatot, és hogy mindent megvett neki, és a lány kidobta.
Namost. Gondoljuk át együtt. Tegyük fel, te vagy a pasi. Mindent megadsz, megleped kis cukiságokkal, NYÍLTAN kifejezed mennyire szereted. Láthatóan élvezi.
Egyszer viszont eléd áll, hogy "bocs. vége. hello"
Ez azért öli a méltóságot.
Ha megvett neki mindent, érezheti azóta úgy, hogy az nem igazi kapcsolat, mivel neki nem jött be, kvázi mit tesz most?
Nem vesz semmit, hiszen ettől várja azt, hogy a kapcsolata működni fog.
És innen igaán érdekes. Mert ez egy menekülés ugye. Úgy dönt, hogy a könnyebb utat választja, amivel még nem érte kudarc helyzet, vagyis menekül az ajándékoktól. Fél.
És igen. A Férfiak sokkal érzelmesebbek mint a nők és sokkal jobban el is titkolják.
Talán ha leülsz vele, csöndesen, és megkéred hogy meséljen ( de természetesen nem vallatófénnyel, ráhangolva). Meséljen. Ne arról, hogy hogy mentek szét, hanem arról, hogy mit érzett, hogy lett túl rajta.
Gyakorlatilag itt be fog avatni a legféltettebb titkaiba, az érzéseibe
És ha látja hog téged ez érdekel, ÚGY IGAZÁN, akkor tudni fogja hogy te nem az ajándékokért vagy vele.
De ne várj másnap ajándékot. Nyiss te !
-Megleped egy reggel ágyba reggelivel
-Megnézed egy este vele a kedvenc filmjei vmelyikét, vagy hagyod hogy ő válasszon csatornát
-Szervezel megleiprogramot ( Nem welnes hétvége, hanem pld sétáltok egy nagyot eg erdőben, a lényeg hogy érzékelje, hoy a gesztus mennyire jó, hiszen lehet hogy Ő anno adott és nem kapott érte semmit)
És ahogy telik az idő, lesz ünnep. Névna, szülinap, évfordulótok
És ne kérd az engedélyét hogy meglephesd. Csak egyszerűen csináld
És viszonozni fogja
És tudod mi lesz benne a legszebb? Hogy akkor lesz igazán túl a volt barátnőjén, és megkapta tőled akkr a legfantasztikusabb ajándékot. A segítséget, amit sosem mert kérni.
:) Remélem segítettem. :)
Szia! Igen, nagyon sokat segítettél, hasznos tanácsokat adtál, amik abszolút megvalósíthatóak!:) Azt tudom hogy az exe egyik napról a másikra hagyta el, minden magyarázat nélkül. Elhiszem hogy ez megviselte akkor, de nem kesereghetünk emiatt egész életünkben.
Viszont már nem nagyon lehet segíteni a kapcsolatunkon. Nem az ajándékos dolog miatt, hanem kezdem érezni hogy ennek máris annyi és nem szeret engem. Előbb is megint vita volt. Megkérdeztem a következő heti beosztását, hogy mikor tudunk majd beszélni. Erre megkaptam hogy ha nem beszélünk 1-2 napot akkor sem baj mert velem úgysem történik soha semmi így felesleges beszélgetni :( Mikor összejöttünk, minden reggel írtunk egymásnak hogy jó reggelt, szabadidőnkben folyton üzengettünk, most már alig keres engem pedig december óta azért nem sok idő telt el. Ennyi idő után ráunni sem lehet a másikra.Valamelyik nap nagyon rossz napom volt. Írtam neki hogy olyan jó hogy ő van nekem mert, jelenleg ő a legjobb dolog az életemben. Annyi volt a válasza hogy "ok". Az előbb mondtam neki hogy én ebben a kapcsolatban semmit nem kapok meg tőle érzelmileg, akárhogy próbálkozok, az volt a válasza hogy jó éjszakát kívánt és elköszönt. Borzasztóan érzem magam. Pedig ő kezdeményezte a kapcsolatot, nagyon küzdött értem. És néhány hónap elteltével meg annyi az egésznek... Úgyhogy szerintem nekünk évfordulónk sajnos nem lesz, tényleg felesleges ajándékokra költeni...
Szia megint :) ( előző vagyok)
Nagyon sajnálom. Azt hiszem olyan szintre jutott a srác, hogy ezt nem tűrheted.
Tudom hogy fáj, és tudomhogy nem jó érzés, de könyörgöm. NŐ vagy, és te tettél többet, mert elviselted.
Ahogy látom, nincs túl a kapcsolatán. Folyamatos harcban van önmagától, és retteg attól hogy igazán közel engedjen magáhou ( hírtelen nyers és rideg, pedig nem lehet ráunni, ennyi idő alatt senkire, igazad van)
Ha saját magában nem tud dönteni, és nem tud észrevenni dolgokat, akkor életed végéig is várhatod.
Javaslom ülj le evle, és ebszéld át, mit érzel, mutasd meg neki akár a válaszokat innen, hiszen tényleg hasznos, és nem sértő kommenteket olvastam,
és még csak a személyiségi jogai sem sérültek, hiszen nem tudjuk kik vagytok ( és itt nem is ez számít, hanem hogy 2 ember vagytok akik közt nem oké minden) , ez pedig az a hely ahol bátran kérdezhetsz, és full kívülállóként kapsz reakciót, ami szuper, mert nem vagyunk elfogultak ( mint már mondtam, nem ismerünk titeket) és semmi okunk sincs tönkretenni semmit.
Szóval tényleg
Beszélgess vele, és ha kell zárd le a kapcsolatot
De tudja, hogy te mennyit nyeltél, és tűrtél, és lássa azt ( mert itt mindenki igazolja) hogy a viselkedése nem oké, és nem tolerálható, függetlenül, annak eredetétől.
Ui.: Volt előttem valaki, akik együtt vannak és nem szeretik az ajándékokat. Ez tök jó. és igen, van iyen is.
De ott a nemszeretem- eredete nem a félelem, és egy csalódás, és egy eltusolt döntés.
Tényleg ennyit tudok javasolni. Talán ha ő olvassa el magáról amiket írtunk felcsillan a szeme. Lastminute-megoldás. Mit veszthetsz"? :)
Üzenetben megtalálsz :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!