Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ti mit szólnátok, ha a párotok kijelentené, hogy hülyeségnek tartja az ajándékozást?
Szerintem ez az ajándékozósdi az utóbbi években/évtizedben egy kicsit túlságosan fel lett pörgetve. A család ismeretségi körében nem egy példát tudok, hogy adósságba verik magukat, hogy mindenkinek nagy durranás ajándéka legyen adott alkalmakkor. Én is szoktam mondani, hogy ne nagyon vegyenek nagy dolgot, mert nem kell. Esetleg a kedvenc parfüm, egy szép ing, de ha semmi nincs, azzal sincs semmi gond. Párommal ugyanígy vagyunk. Legtöbbször közösen gyűjtögetünk a fontos dolgokra, az egyéb használati tárgyakat megvesszük magunknak időben, egymásnak csokit, illetszert, apróságokat szoktunk adni. Sokkal jobban szeretjük értékelni, hogy születésnapon inkább leülünk egymás társaságába egy összebújós estére filemt nézni egy pohár borral. Minket jobban feldob, hogy együtt vagyunk, mint bármilyen ajándék.
27/F
Eléggé zavarna.
Nem drága ajándék kell,hanem hogy legyen meglepetés,szánjon rá időt,találja ki,kedveskedjünk egymásnak...
Háááát én imádom őt meglepni mindenféle aprósággal, meg szülinapra/karácsonyra is mindig készítek valamit a barátomnak saját kezűleg, rosszul esne ha nem akarná elfogadni.
Az meg nekem jól esik ha valami tök apró dolgot csinál, de tényleg olyanokra gondolok, hogy egyszer betűnként egy-egy papír szívecskére felírta a "szeretlek" szót, meg ilyen pici dolgok, nekem tök jól esnek.
A drága, vásárolt ajándékok adásának/kapásának én se vagyok híve, de egy saját kezűleg készített apróság szerintem egy kis figyelmesség, amit jó érzés adni is és kapni is. :D
szerintem mindenképpen meg kell, hogy emlékezzen a szülinapodról. az most mindegy, hogy egy tárgyat vesz, vagy ír egy verset, vagy elhív vacsorázni, színházba, stb.
de valami legyen, mert ez így nem normális.
az évfordulóra nekem spec. elég lenne, ha koccintanánk.
de a szülinap az fontos szerintem. meg mondjuk a karácsony.
ennyit bárki megtehet a szerelméért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!