Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom hülyeségnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom hülyeségnek a Valentin napot?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom,hogy ennek az "ünnepnek" nem sok értelme van,mert szerintem a szerelmeseknek minden nap ünnep.Véleményem szerint az sokkal jobb ha úgy leped meg a párod valamivel,hogy nem számít rá,tehát pl. vásárolgatsz,és meglátsz valamit,amiről eszedbe jut Ő és megveszed.Jobb,mint hogy sokan azt sem tudják,mit adjanak,és bennük van,hogy "valmit kell adni".Szerintem sokkal jobbak a spontán dolgok,gondolok itt ajándékokra,kedves szavakra vagy tettekre.Remélem értitek,mire gondolok.Nektek mi a véleményetek?
2009. febr. 11. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen egyet értek veled, én nem is ünnepeltem akkor sem, amikor volt párom. De hát valamiből meg kell élnie karácsony és húsvét között az ajándékboltosoknak... :)
2009. febr. 11. 22:10
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Egy perccel ezelőtt volt UGYANEZ a kérdés, olvass már vissza.
2009. febr. 11. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Bennem is kb. egy hete tudatosult, hogy én nem szeretem a Valentin-napot:D Pedig van barátom 2 éve, szóval nem azért mert egyedül vagyok:)
2009. febr. 11. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
énis utálom ..ma megkérdeztem a barátomat (ez lesz az 1 valentin napunk) h ugye mi nem tartunk valentin napot?:P...sanja de...
2009. febr. 11. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Ellent kell mondanom az előttem szólóknak...

A Valentín nap olyan nap,amiket a szerelmes pároknak találtak ki,nem hülyeség,ez egy olyan nap,amikor bizonyíthatod,hogy igenis törődsz a másikkal...

Azok nem szeretik ezt a napot,akiknek még nem volt jó élményük benne...Számomra a Valentín nap,egy olyan,amikor lehetek romantikus mindenféle megszokás nélkül.Soha nem vagyok túl romantikus,csak ezen a napon próbálom teljesen átéreztetni párommal,hogy mennyire fontos nekem.A többi ilyen véletlenszerű ajándék is jó,meg szép,meg minden,de azért van ez a nap,hogy bizonyíts álmaid nője előtt!

-Reaper- [22/F]

2009. febr. 12. 02:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy 4 éves kapcsolatom Valentin napon dobott. Igy hát biztos jó valamire ez a kedves Bálint nap... Csak egy szív alakú csokidoboz volt az asztalán (amit ő kapott valakitől), mindent elárult... Elköltöztem.
2009. febr. 12. 03:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg van 100 másik nap,a min bizonyíthatom a páromnak, hogy törődök vele. Vagy ha Neked mindenképpen kell hozzá valamilyen alkalom, akkor vannak hó- és évfordulók, van a Kedvesednek név- és szülinapja. Mellesleg a Valentin nap baromira nem is magyar ünnep. (első voltam)
2009. febr. 12. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen felesleges "ünnepnek" tartom, midnen nap szeretem a barátnőmet, mindig kedveskedek valamivel neki, és Ő is nekem, akkor miért lenne nekünk ez egy különleges nap? Mi meg is beszéltünk, hogy nem veszünk egymásnak semmit.
2009. febr. 12. 10:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Én baromságnak tartom. Ennyi erővel az év minden napja lehetne Valentin nap, nem?
2009. febr. 12. 11:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
én is annak tartom!!! végre nem vagyok egyedül vele :D és rosszul vagyok, hogy mindenhol szívecskés dekoráció és gagyi ajándéktárgyak vannak...
2009. febr. 12. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!