Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Valentin napról?
Sok ember szerint hülyeség, mert akik szeretik egymást, azok bármikor vehetnek ajándékot, ebben van igazság, de nem 100%-osan igaz szerintem. Akik így gondolják, egyszerűen csak ne ünnepeljék meg a Valentin napot, de azért Valentin napra ajándékot kapni mégis más, mint csak úgy.
A másik, hogy ilyenkor mindenki siránkozik, akinek nincs senkije. Most nekem sincs senkim, de ezt a siránkozást nem tudom megérteni...A Valentin nap a szerelmesek napja és mivel én nem vagyok szerelmes, ezért ez nem az én napom. Ez kb olyan, hogy nem kezdek el bánkódni azon, ha valakinek szülinapja van, nekem meg nincs.
Import baromság. Csak egy másik franchise mint a ma tévében futó műsorok 60%-a.
33_F
Valentin nap... asszem ez az az ünnep, amit mindenki rühell, mégis mindenki vesz ajándékot a párjának. A párja is rühelli, de azért ő is vesz ajándékot.
Én is rühellem. De azért jólesik venni egy szál rózsát a páromnak :)
most van először valakin valentin napkor és mikor nem volt akkor sem siránkoztam folyton meg ilyesmi h jaj nincs senki jaj de utálom a valentin napot stb..
meg akkor ennyi erővel karácsony is hülyeség mert akit szeretünk az egész évben szeressük és ajándékozzuk ne csak karácsonykor és az anyák napja is akkor mert hát egész évben szeretjük az anyunkat ne csak akkor ajándékozzuk meg stb.. nem értem a valentin nap mért lenne különb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!